18 / 05 / 2024

Çocuklu ailelere 2.337 TL verilecek! Başvurular başladı: Son 12 gün kaçırmayın

Çocuklu ailelere 2.337 TL verilecek! Başvurular başladı: Son 12 gün kaçırmayın

Eylül ayı yardım başvuruları e-devlet üzerinden alınmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı başvuran çocuklu ailelere 2.337 TL ödeme yapacak.



EYLÜL AYI BAŞVURULARI BAŞLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada Ağustos 2022 SED ödemelerinin hesaplara yatırıldığını duyurdu. Ayrıca Eylül ayı içinde SED başvuruları başladı. Başvuru yapmak isteyenler e-devlet aracılığı ile ya da sosyal yardımlaşma vakıfları aracılığı ile başvuru işlemlerini tamamlayabilecek.

 Çocuklu ailelere 2.337 TL verilecek! Başvurular başladı: Son 12 gün kaçırmayın

SED YARDIMINI KİMLER ALABİLİYOR?

Olağanüstü afet, felaket, kaza, hastalık vb. durumlardan ötürü kendisine ve ailesine bakacak maddi gücü ve çalışma gücü olmayan ya da ölümcül bir hastalık yüzünden ameliyat olmaları gereken veya vefat eden kişilerin çocukları.

SED yardımı; çocuklarının asgari ihtiyaçlarını karşılayamayan ailelere yapılıyor

Hakkında bakım tedbiri kararı alınmış çocukların yanı sıra tedbir kararı alınmamış çocukların anne ve babaları da çocukları için SED yardımına başvurabiliyorlar.

 

Bankalar 10 bin TL verecek! İhtiyacı olan buraya baksın

Gram altın bugün ne kadar ? Çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları 3 Eylül Cumartesi Altın fiyatlarında son durum…

Bugün çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 22 ayar bilezik fiyatları düştü mü? 3 Eylül Cumartesi altın fiyatları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön