29 / 04 / 2024

Bankalar 10 bin TL verecek! İhtiyacı olan buraya baksın

Bankalar 10 bin TL verecek! İhtiyacı olan buraya baksın

Bankalar temel ihtiyaç kredilerinde kampanya başlattı. Başvurular başladı: 10 bin TL temel ihtiyaç kredisi verilecek.



Okulların açılması ve kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte bankalar temel ihtiyaç kredilerinde kampanya başlattı. Nakit ihtiyacı olanları bir nebze rahatlatacak olan temel ihtiyaç kredilerinde başvurular rekor seviyeye ulaştı. Nakit ihtiyacını karşılamak için temel ihtiyaç kredilerine başvurmayı düşünenlerin ise aklında tek bir soru var; hangi bankanın faiz oranı ne kadar?

Peki bankaların kampanya başlattığı 10 bin TL temel ihtiyaç kredisinde başvurular nasıl oluyor? Bankalar ne kadar faiz ile kredi verecek?

KREDİ KULLANIMINDA ARTIŞ VAR

BDDK önemli bir açıklama Yaptı ve vatandaşların bankalardan kullandığı tüketici kredilerinin miktarının sene başından bu yana 151 milyar TL artış gösterdiği ve 928 milyar 660 milyon liraya kadar yükseldiği belirtildi.

Bankalar 10 bin TL verecek! İhtiyacı olan buraya baksın

PEKİ KREDİLERİN GERİ ÖDEME PLANLARI NASIL OLACAK? İŞTE HABERİN DETAYLARI...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön