28 / 04 / 2024

Coinbase dudak uçuklatan ceza! İşte sebebi

Coinbase dudak uçuklatan ceza! İşte sebebi

Amerika Birleşik Devletleri merkezli kripto para borsası Coinbase, kayıt olmadığı için Hollanda merkez bankası tarafından  3,3 milyon avro (3,6 milyon dolar) para cezasına çarptırıldı.



Kripto borsası Coinbase, Hollanda merkez bankası tarafından Hollanda'daki müşterilere orada kayıt olmadan kripto hizmetleri sunduğu için 3,6 milyon dolar para cezasına çarptırıldı .Hollanda yasaları, kripto sağlayıcılarının kara para aklama ve terör finansmanı önleme normları kapsamında kayıt olmalarını şart koşuyor.
Hollanda merkez bankası, Coinbase'in Hollandalı müşteri tabanının ölçeğini ve rekabet avantajını da dikkate aldığını belirterek, "[para cezasının] taban miktarı, uyumsuzluğun ciddiyeti ve suçluluk derecesi nedeniyle artırıldı." dedi. borsa denetleme ücreti ödemeyerek kazandı.

Coinbase dudak uçuklatan ceza! İşte sebebi

İdari para cezasına itiraz etmek için 2 Mart'a kadar zamanı olan Coinbase, CoinDesk'e icra emrine katılmadığını ve "itiraz ve temyiz sürecini dikkatle değerlendirdiğini" söyledi.Coinbase sözcüsü MaryKate Collins, "Sipariş, Coinbase'in Hollanda'da kaydımızı alması için geçen süreye dayanıyor ve gerçek hizmetlerimize yönelik hiçbir eleştiri içermiyor" dedi.

"Coinbase, faaliyet gösterdiği tüm yargı alanlarında uyumluluğa kendini adamıştır ve yeni ve mevcut Hollandalı müşterilere güvenli, güvenilir hizmetler sunmaya devam edecektir.Collins, "Kurallara göre oynadığımız ve bu sürece dahil olduğumuz için cezalandırılmamalıyız" diye ekledi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön