14 / 05 / 2024

Coinbase dudak uçuklatan ceza! İşte sebebi

Coinbase dudak uçuklatan ceza! İşte sebebi

Amerika Birleşik Devletleri merkezli kripto para borsası Coinbase, kayıt olmadığı için Hollanda merkez bankası tarafından  3,3 milyon avro (3,6 milyon dolar) para cezasına çarptırıldı.



Kısa bir süre içinde, kripto para birimi küçük, alternatif bir yatırımdan toplu olarak yüz milyarlarca dolar değerinde bir yatırıma dönüştü. İster kriptoya yatırım yapmak ister bir ödeme şekli olarak kullanmak isteyin, muhtemelen Coinbase'i duymuşsunuzdur. Ne de olsa, on milyonlarca kullanıcısı ile çevrimiçi olarak en popüler kripto para borsalarından biridir. Ayrıca, popülaritesini artırmasına yardımcı olan kripto para birimini satın almanın 
en kolay yollarından biridir.

Coinbase dudak uçuklatan ceza! İşte sebebi

Özetle Coinbase , Bitcoin, Ethereum ve Solana gibi popüler paraları satın alabileceğiniz bir kripto para borsasıdır. Coinbase'de her kripto para birimi  desteklenmez, ancak platformda 120'den fazla farklı kripto para birimi türü vardır. Bu arada, dünya çapında binlerce farklı kripto para birimi mevcuttur. Yine de Coinbase, en popüler kripto türlerinin ticaretini yapmanıza izin verir, bu nedenle çoğu amaç için iyi çalışır.

Tüm bunlar, Coinbase'i yeni kripto yatırımcılarının en sevdikleri paraları alıp satmaları için iyi bir yer haline getiriyor. Ancak Coinbase'i kullanmak güvenli mi? Peki ya ücretler? Bu soruları ve daha fazlasını aşağıda ele alacağız.

Analistler açıkladı! Bitcoin en iyi Ocağını yaşıyor

FBI o ağa sızdı! 130 Milyon doların üzerinde kripto korsan yazılımını engelledi

Ne olacak Samsung'un hali diye düşünenler! 8 Gen 2 resmiyet kazandı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön