15 / 05 / 2024

Ne olacak Samsung'un hali diye düşünenler! 8 Gen 2 resmiyet kazandı

Ne olacak Samsung'un hali diye düşünenler! 8 Gen 2 resmiyet kazandı

8 Gen1 destekli Galaxy S22 telefonlarını planlanandan daha fazla bölgeye itmişti.  Bunun ardından, yalnızca Snapdragon özellikli bir Samsung Galaxy S23  serisine işaret eden söylentiler özel ilgi görmeye başladı



Firma, kaçınılmaz olanı kabul etmekten mutlu olmadığı için elbette dikkat çekmedi. Kasım ayında Qualcomm, tüm Galaxy S23 serisi telefonların Snapdragon 8 Gen 2 ile onaylayarak sessizliği bozdu. Bu duyurudan kısa bir süre sonra bunun SoC'nin basit bir versiyonu değil, özel bir versiyon olduğunu keşfettik. Bugün Galaxy için Snapdragon 8 Gen2 onaylandı .

Snapdragon 8 Gen2 For Galaxy fethetmeye geliyor

Samsung ve Qualcomm, Galaxy S23 serisi için anlaşma sağladı. Ancak Koreli firma, çipin diğer markalarda bulunmayan belirli bir sürümünü sağladı.  Bu anlaşma “Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Mobil Platform for Galaxy”ye hayat verdi. Tabii ki bu isim pazarlama ekibi için bir işkence. Sonuç olarak, Galaxy üreticisi şimdi onu "Snapdragon 8 Gen2 for Galaxy" olarak tanıtıyor. Görünüşe göre, bu bir sızıntıydı ve tam olarak bir iltifat değildi.
 Bu sızıntı aynı zamanda değiştirilmiş bir SD8 Gen 2 logosunu ortaya çıkaran bir dizi tanıtım resmiyle birlikte geliyor.

Ne olacak Samsung un hali diye düşünenler! 8 Gen 2 resmiyet kazandı
Bu görseller pazarlama amaçlı kullanılacaktır. Promosyon kampanyası, rekabeti cezbetmek için muhtemelen bu özel CPU sürümüne odaklanacak. 


Geri Dön