28 / 04 / 2024

Coinbase'deki hata bazı kullanıcıları trilyoner yaptı!

Coinbase'deki hata bazı kullanıcıları trilyoner yaptı!

Kripto para ticaret platformu Coinbase'de meydana gelen hata sayesinde bazı kullanıcılar kısa sürede dünyanın en zengini insanlardan biri oldu. 



Coinbase ve Binance sermayeli fiyat izleme sitesi CoinMarketCap'ta, ilginç bir görüntülenme hatası meydana geldi. Sputniknews'te yer alan habere göre; bakiyekerinin trilyonlarca dolar yükseldiğini gören kullanıcılar, sosyal medya üzerinden çok sayıda paylaşım yaptı. Ancak aksaklık yalnızca ekranda gözüken bir hata olduğu için şişirilmiş kripto para biriminin satışını gerçekleştirdi.

Coinbase deki hata bazı kullanıcıları trilyoner yaptı!

Salı günü ortaya çıkan kaostan sonra açıklama yapan Coinbase, “görüntüleme sorununun” çözüldüğünü duyurdu. CoinMarketCap, hatanın düzelmesi sonrasında attığı tweette yaşananları tiye alarak, "Birkaç saat için trilyoner olmak nasıl hissettirdi" diye sordu. Kullanıcılar ise komik paylaşımlar yaptı. Ancak herkes bu aksaklığı komik bulmadı. Bazı kullanıcılar yaşananları bir güvenlik açığı olarak gördü.

Coinbase ile Adidas'tan iş birliği! 


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön