13 / 05 / 2024

Coinbase saldırıya mı uğradı

Coinbase saldırıya mı uğradı

Kripto para ticaret platformu Coinbase'de meydana gelen hata sayesinde bazı kullanıcılar kısa sürede dünyanın en zengini insanlardan biri oldu. 

Coinbase'de kullanıcılara yanlış mesaj gönderildi!

ABD’nin en büyük, dünyanın ise 3. büyük kripto para borsası Coinbase sistemde meydana gelen yazılımsal hata nedeniyle 125 bin kişiye güvenlik sistemlerinin değiştiğine dair mesaj gönderildi. 

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Bizim Toptan’da Perwoll sıvı çamaşır deterjanı 166,95 TL’ye, Prima bebek bezi 399,95 TL’ye, mısır yağı 37,90 TL’ye düştü

Bizim Toptan Market’tin yeni indirimli ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, Perwoll sıvı çamaşır deterjanı 166,95 TL’ye, Prima bebek bezi 399,95 TL’ye, mısır yağı 37,90 TL’ye düştü. İşte 23 Eylül 2023 fiyat listesi...

Moody's, Coinbase'in görünümünü negatife çevirdi!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) dava açtığı Coinbase'in görünümünü negatife çevirdiğini belirtti.

Mobil bankacılıkta büyük tehlike! Truva atı saldırıları ikiye katlandı!

Mobil bankacılık hizmetlerinin kullanımı giderek yaygınlaşırken, kullanıcıların siber saldırılara karşı da uyanık olması gerekiyor. Uzmanlar geçen yıl mobil bankacılık kullanıcılarını hedefleyen Truva Atı saldırılarının ikiye katlandığını belirterek bazı uyarılarda bulundu.

O belediye KPSS şartı olmadan lise mezunu şoför alımı yapacak! Acele eden işi kapacak!

Bolu’ya bağlı Yeniçağa Belediyesi, 13-20 Şubat tarihlerinde en az lise mezunu şoför alımı yapacağını duyurdu.

BTC.com'a dev saldırı! 3 milyon dolarlık hasar!

Dünyanın en büyük 6. madencilik havuzu olan BTC.com hacklendi. Saldırının 3 milyon dolar değerinde müşteri ve şirket varlığına el koyduğu bildiriliyor.

Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır?

Tapu işlemleri ile uğraşan vatandaşlar, bu işleme dair pek çok soru sorar. Özellikle Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır? sorusu soruluyor. İşte haberin detayları!

TOGG'un resmi hesabına saldırı girişimi! Olayla ilgili resmi açıklama yapıldı

Türkiye'nin yüzde yüz yerli elektrikli otomobili TOGG'un resmi Twitter hesabına bilgisayar korsanları saldırı düzenledi. Hesap kısa bir süreliğine hackerların eline geçti. TOGG'dan yapılan açıklamada duruma hemen müdahale edildiği açıklandı.

Üsküdar Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 1. Etap imar planı askıda!

Üsküdar İlçesi, 1/5000 ölçekli Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgeleri Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı 1. Etap itirazlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Beykoz Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 2. Etap imar planı askıya çıkarıldı!

Beykoz ilçesi, Boğaziçi Alanı Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı 2. Etap itirazları 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Beykoz Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 2. Etap imar planı askıda!

Beykoz ilçesi, Boğaziçi Alanı Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı 2. Etap İtirazlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Vasiyetname yaşı kaçtır? Vasiyetname yaş sınırı var mı?

Vasiyet ile üzerinde malları bulunan kişiler vefat etmesinin ardından mallarının kime kalacağını kayıt altına alıyor. Peki vasiyetname yaşı kaçtır? Vasiyetname yaş sınırı var mı? İşte tüm merak edilenler...

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında 1800 konut zarar gördü!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 itibariyle devam eden aralıksız saldırılarında toplamda onlarca bina yıkıma uğradı. Yaşanan son gelişmelere göre, 1.800 konut zarar gördü.

Coinbase saldırıya mı uğradı Haberi

Coinbase saldırıya mı uğradı

Coinbase ve Binance sermayeli fiyat izleme sitesi CoinMarketCap'ta, ilginç bir görüntülenme hatası meydana geldi. Sputniknews'te yer alan habere göre; bakiyekerinin trilyonlarca dolar yükseldiğini gören kullanıcılar, sosyal medya üzerinden çok sayıda paylaşım yaptı. Ancak aksaklık yalnızca ekranda gözüken bir hata olduğu için şişirilmiş kripto para biriminin satışını gerçekleştirdi.

Salı günü ortaya çıkan kaostan sonra açıklama yapan Coinbase, “görüntüleme sorununun” çözüldüğünü duyurdu. CoinMarketCap, hatanın düzelmesi sonrasında attığı tweette yaşananları tiye alarak, "Birkaç saat için trilyoner olmak nasıl hissettirdi" diye sordu. Kullanıcılar ise komik paylaşımlar yaptı. Ancak herkes bu aksaklığı komik bulmadı. Bazı kullanıcılar yaşananları bir güvenlik açığı olarak gördü.

Coinbase ile Adidas'tan iş birliği!