02 / 05 / 2024

Coldwell Banker Generation Blue 2015 Antalya'da düzenlenecek!

Coldwell Banker Generation Blue 2015 Antalya'da düzenlenecek!

Dünya'nın en büyük gayrimenkul danışmanlığı şirketi Coldwell Banker, 13-14-15 Nisan tarihlerinde sektörün önde gelen isimlerini Antalya'da biraraya getiriyor.



Pazarlama,  teknoloji ve inovasyon konularında en son gelişmelerin aktarılacağı  ve Coldwell Banker Türkiye'nin ilkleri gerçekleştireceği organizasyon, yeni iş ilişkileri kurmak, farklı ülkelerdeki uygulamaları öğrenmek isteyen katılımcılar için benzersiz fırsatlar sunacak.


Bu yıl ilk kez Antalya'da düzenlenecek olan Gen Blue 2015'te, Coldwell Banker Global Başkan Yardımcısı Michael Fisher, Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, ünlü tiyatrocu Tamer Karadağlı,  basketbol koçu Çetin Yılmaz, inovasyon uzmanı Gökhan Yücel, yazar ve sosyal medya gurusu Serdar Kuzuloğlu, eğitmen ve doğa bilimcisi Serdar Kılıç ve fengshui uzmanı Aylin Tarlan'ın da aralarında bulunduğu konuşmacılar, başarıya ulaşmak ve fark yaratmak isteyen katılımcılara renkli ve keyifli anlar yaşatacak. 


2015 Blue Stars Ödülleri sahiplerini bulacak


Coldwell Banker'ın, sektörün en iyilerini belirlediği Blue Stars Ödülleri de Gen Blue 2015 kapsamında sahiplerini bulacak. 2014 Blue Stars Awards Kategori Ödülleri ve 2015 Blue Stars Awards Birinci Üç Aylık Ödüllendirme Töreni'nin gerçekleşeceği 13 Nisan akşamında ayrıca Ali Altay, orkestrası ile birlikte sahne alacak. 14 Nisan akşamı ise Banu Karaca'nın performansı eşliğinde 2014 Blue Stars Awards Ödülleri sahiplerini bulacak.


Gayrimenkul sektörünün mavi neslini bir araya getiren kongre 13-14-15 Nisan tarihlerinde Starlight Hotel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek. 




Geri Dön