27 / 04 / 2024

Coldwell Banker yeni ofisini İran Caddesi'nde açtı!

Coldwell Banker yeni ofisini İran Caddesi'nde açtı!

Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe önemli bir yere sahip olan Coldwell Banker, yeni ofisini Ankara İran Caddesi'nde açtı.Hizmet vermeye başlayan merkezin açılışına sosyal ve iş hayatından çok sayıda davetli katıldı.



Dünyaca ünlü bir gayrimenkul firması Ankara'da yeni bir şube açtı. İran Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan merkezin açılışına sosyal ve iş hayatından çok sayıda davetli katıldı. 


'BAYRAĞI EN ÜSTE ÇIKARMAK İSTİYORUZ' 


Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe önemli bir yere sahip olan Coldwell Banker, yeni ofisini İran Caddesi'nde açtı. Açılışa çok sayıda seçkin konuk katılırken, davetliler Başkent'te gayrimenkul piyasasının son durumunu merkez yetkililerinden öğrendi. 


Marka sahibi BrokerOwner Bora Fatih Özbek'in ev sahipliğinde gerçekleşen açılış renkli görüntülere sahne oldu. Amerika'da kurulan Coldwell Banker'in dünyadaki en eski gayrimenkul firması olduğunu ifade eden Özbek, markanın Türkiye pazarına yeni girdiğini ve güzel ofislerle büyümek istediğini belirterek bu bayrağı en üstlere çıkarmayı hedeflediklerini dile getirdi


Habertürk Ankara 


Geri Dön