27 / 04 / 2024

İlk Fenercell Avea Mağazası Bağdat Caddesi’nde açılıyor!

İlk Fenercell Avea Mağazası Bağdat Caddesi’nde açılıyor!

Taraftar hatlarıyla dünyada bir ilke imza atarak, spor kulüplerine yeni bir gelir modeli yaratan Türkiye’nin en yenilikçi operatörü Avea; ilk Fenercell &Avea Mağazası’nı Bağdat Caddesi’nde açıyor...




Taraftar hatlarıyla dünyada bir ilke imza atarak, spor kulüplerine yeni bir gelir modeli yaratan Türkiye’nin en yenilikçi operatörü Avea; ilk Fenercell &Avea Mağazası’nı Bağdat Caddesi’nde açıyor.

 

Avea CEO’su Erkan Akdemir, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve  Avea yönetim takımının yanı sıra sarı-lacivertli takımın yıldız futbolcularının da katılacağı açılış töreni 19 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek.

 

 

Taraftar hatlarıyla dünyada bir ilke imza atan ve spor kulüplerine yeni bir gelir modeli yaratan Türkiye’nin en yenilikçi operatörü Avea, yine bir ilke imza atarak ilk Fenercell & Avea Mağazası’nı açıyor.


19 Aralık Perşembe günü Bağdat Caddesi’nde açılacak olan ilk Fenercell & Avea Mağazası’nın açılışını Avea CEO’su Erkan Akdemir, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve  Avea yönetim takımının yanı sıra sarı lacivertli takımın yıldız futbolcuları birlikte yapacak.


Fenercell & Avea Mağazası açılışı kapsamında düzenlenecek etkinliklerde Fenerbahçe taraftarları gün boyu iPhone cep telefonlarından Fenerbahçe formasına kadar pek çok sürpriz hediye kazanma fırsatı da yakalayacaklar.


Geri Dön