01 / 05 / 2024

Coldwell Türkiye yıllık 5 milyar dolar gayrimenkul satışı hedefliyor!

Coldwell Türkiye yıllık 5 milyar dolar gayrimenkul satışı hedefliyor!

1906 yılında kurulan Coldwell Banker gayrimenkul ve danışmanlık şirketi yıllık 5 milyar dolar gayrimenkul satmayı hedefliyor...




Coldwell Banker Türkiye ve Coldwell Banker Commercial Türkiye Ülke Direktörü Gökhan Taş: Coldwell Banker, 1906 yılında kurulan, dünyanın ilk ve 107 yıldır aralıksız en çok ciro üreten, açık ara lider gayrimenkul danışmanlık şirketidir. Amacımız 2016 yılı sonunda, 250 franchise ofisi, 2.500 gayrimenkul danışmanıyla markamızı ülkemizde de pazar lideri yapmak dedi.


Coldwell Banker Türkiye tarafından 14 Haziran 2013 tarifinde Four Seasons Bosphorus Otel'de gerçekleşen basın toplantısında, Coldwell Banker Türkiye'nin hedefleri, ayrıcalıklı hizmetleri ve gayrimenkul sektöründeki fırsatlar hakkında bilgi verildi.


Coldwell Banker Türkiye Ülke Direktörü Gökhan Taş basın toplantısında, Coldwell Banker'in 1906 San Francisco'da, Colbert Coldwell tarafından gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulduğunu belirtti. Coldwell Banker'in dünyadaki ilk ve 107 yıldır aralıksız en çok ciro üreten gayrimenkul danışmanlık markası olduğunu söyledi.Coldwell Banker'in dünyada 50 ülkede, 3.600'ü aşkın franchise ofis, 120.000'i aşkın gayrimenkul danışmanı, yıllık 500 dolar satılan mülk değeri ve 6 milyar dolar alınan komisyon bedeli ile dünyanın en büyük danışmanlık şirketi olduğunun altını çizdi.


Banker İnternational'ın uzmanlık alanlarını alt markalar haline getirmiş dünyanın ilk ve en yaygın gayrimenkul danışmanlık markası olduğunu iletti.


Coldwell Banker, Gayrimenkul Sektörünün Türkiye'deki En Başarılı Ekibi ile yola çıkıyor.

Gökhan Taş, ekibinin gayrimenkul danışmanlık sektöründe ulusal ve uluslararası alanlarda gayrimenkul satışı,  franchise satışı konularında dünya birinciliklerine sahip 7 ile 15 yıl arasında deneyimi olan, kendini işine adamış, tutkulu ve genç bir ekip olduğunu belirtti.


Hedef 250 Ofis ve 2.500 Gayrimenkul Danışmanı

Gökhan Taş, hedeflerinin 2016 yılının sonunda tüm Türkiye'de konut, lüks konut, proje, kat karşılığı ve ticari gayrimenkul danışmanlığı alanlarında uzmanlaşmış 250 ofis ve 2. 500 Gayrimenkul Danışmanına ulaşıp, 5 milyar dolar satılan mülk değeri ve 250 milyon dolar alınan komisyon bedeli ile lider olmak olduğunu belirtti.


Eğitim e Teknoloji ile fark yaratacağız

Gökhan Taş, Coldwell Banker Türkiye'nin en büyük yatırımının ve ayrıcalığının eğitim ve teknoloji olacağını belirterek, Coldwell Banker Universtiy ve Coldwell Banker Commercial Universtiy'nin dünyada uyguladığı ve sonuçları başarılarla tescilli eğitim programlarını yerli ve yabancı eğitimciler ile yüz yüze ve online olarak verileceğini söyledi.


Dünya devi %100 paylaşım sistemi ile Türkiye'ye giriyor

Gökhan Taş ne yapmamız ve ne yapmamamız gerektiğini iyi biliyoruz, sahadan geldik. Türkiye pazarını konut ve ticari danışmanlık tecrübesini yakından tanıyoruz. Amacımız edindiğimiz bilgi ve tecrübeleri dünyanın bu konudaki en saygın ve en deneyimli markasının tecrübesiyle birleştirerek  Coldwell Banker 'i dünyada olduğu gibi Türkiye'de de lider yapmaktır.


Gökhan Taş, Biz dünya markası olarak Türkiye'ye ilk kez yüzde 100 kazanç paylaşım modelini getiriyoruz. Amacımız, Coldwell Banker ofislerimizin ve danışmanlarımızın, hem çok kazanmalarını hem kalıcı olmalarını hem de performanslarının karşılığını tam olarak almalarını sağlamak dedi.


Ayrıca:Coldwell Banker, uluslararası alanda ülkeler arası gayrimenkul satış işbirliğinin en çok gerçekleştiği dünya markası. Ülkemiz ise şu anda özellikle yabancı yatırımcılar ve son kullanıcılar için cazibe merkezi konumunda, amacımız markamızın sahip olduğu uluslararası network'ü kullanarak ülkemizdeki yabancılara satış konusunda da lider olmak olduğunu söyledi. Gökhan Taş Coldwell Banker'in Türkiye'ye yeni giriyor olmasının hem sektördeki profesyoneller hem de sektöre yeni girecek girişimciler için tercih ettikleri bölgede ofis açma olanağı sağladığını ve bu  fırsatı değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.


Gökhan Taş, toplantının sonunda Türkiye'deki gayrimenkul sektöründe değişim ve dönüşüm haketliiğinin neredeyse bütün şehirde olduğunu, bunun sektörde faaliyet gösteren ve sektöre yeni girecek girişimler için çok büyük avantajlar sağlayacağını söyledi.


Geri Dön