27 / 04 / 2024

Continent Hotel Kahramanmaraş Mart'ta açılıyor!

Continent Hotel Kahramanmaraş Mart'ta açılıyor!

Continent Worldwide Hotels’in açılış hazırlıklarına devam ettiği “Continent Hotel Kahramanmaraş”, Mart ayında misafirlerini ağırlayacak. 



Continent Worldwide Hotels’in açılış hazırlıklarına devam ettiği Continent Hotel Kahramanmaraş Mart'ta kapılarını açıyor. 

Kardeşler Seramik Yönetim Kurulu Başkanı, bölgenin sevilen ve en saygın iş adamları arasında yer alan Orhan Akkoyun’un yatırımcısı olduğu Continent Hotel Kahramanmaraş, şehrin en stratejik noktalarından olan Batı Çevre Yolu Bulvarı üzerinde bulunmakta ve şimdiden yoğun talep görüyor.
 
İş dünyasının beklentilerinin dışında bölgenin düğün ve kongre salonu ihtiyacını da karşılayacak olan otelde, toplam 80 oda, 300 kişilik toplantı odaları, 600 kişilik düğün salonu ve etkinlik alanı, en üst katında şehrin tüm manzarasına hakim bir restoran ve de coffee shop alanı mevcut.

Continent Hotel Kahramanmaraş Mart ta açılıyor!
 
Otelin Genel Müdürlüğünü üstlenen deneyimli otelci Ali Baysal otelle ilgili olarak, “Otelimiz çok stratejik bir noktada bulunmakta. Hava alanına 7 kilometre mesafedeyiz ve tesis, misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Şimdiden yoğun ilgi gören otelimize erken rezervasyon almaya başladık. Aynı zamanda, otelimize personel alımı sürecini de başlattık. Kısa sürede otelimizin şehirdeki en çok talep gören otellerin içinde yerini alacağına inancımız tam” şeklinde konuştu.

Continent Hotel Kahramanmaraş Mart ta açılıyor!

Hava alanından ve Otobüs terminalinden ‘ücretsiz transfer’ servisi de olan otel, şehirde bu servisi misafirlerine ücretsiz veren az sayıda otel arasında bulunuyor.
 
Açılışı merakla beklenen otel aynı zamanda otel konum olarak, Piazza alış veriş merkezine 1.5 kilometre, Tarihi Kapalı Çarşı’ya 1.5 kilometre, Maraş Müzesine 1 kilometre, Kahramanmaraş kalesine 3 kilometre, Yedi Kuyular Kayak Merkezine ise 15 kilometre mesafede bulunuyor.
 
Continent Hotel Kahramanmaraş Mart ta açılıyor!

Kardeşler Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Akkoyun konuyla ilgil olarak, “Tesisimizin şehre yeni bir değer katacağını şimdiden bilmenin gururunu yaşıyoruz. Continent Hotel Kahramanmaraş bölgede Continent markasının ilk tesisi ve devamının da bizden sonra kısa sürede geleceğine inancımız tam” dedi ve ekledi: “Bölgemiz aktiviteleri ve yiyecek kültürü olarak zengin bir bölge. Biz bu aktivitelerin de tanınması için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Her sene Uludaz Uğur Böceği festivalimiz var. Tekir’de yeşil alan ve doğa yürüyüşleri yapılır, yayla turizmimiz var. Afşin ilçemizde Yedi Uyurlar mağarası olarak da bilinen Eshab-ı Kehf Külliyesi’nin de görülmeye değer yerlerden biri olduğunu söyleyebilirim. Acı biberimiz ve Dondurmamızı ise biliyorsunuz. Bu değerlerin de daha iyi tanıtılması için otelimizde farklı hizmetler, gezilere yardımımız da olacak...” şeklinde konuştu.

 

Kahramanmaraş Elbistan'da gölet yapılması talebi TBMM'de!


Geri Dön