29 / 04 / 2024

Cordella Twins Kartal satılık!

Cordella Twins Kartal satılık!

Firma: Kayıhan Yapı ve Scon Yapı

Proje: Cordella Twins

Cordella Twins Kartal satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinde ulaşabilirsiniz. Toplam 2013 adet konut ve 3 iş yerinden meydana gelen Cordella Twins projesinde yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor



Cordella Twins projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da  Kayıhan Yapı ve Scon Yapı  imzası ile inşa ediliyor.  Cordella Twins  Kartal satılık daire bilgilerinden önce projenin detayları hakkında bilgi verelim.


7 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Cordella Twins Evleri 25 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Proje toplam 203 konut ve 3 iş yerinden meydana geliyor.


Cordella Twins Kartal satılık tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile ya da firma bünyesinde ödeme imkanları sunuluyor. 


Cordella Twins Kartal teslim tarihi inşaat başladıktan 24 ay sonra olarak belirlendi. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen projede yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor.


Cordella Twins Kartal satılık fiyatları henüz belirlenmedi. Projede satışların 2014 yılının Ağustos ayında başlaması hedefleniyor. 


Kayıhan Yapı Cordella Twins sosyal olanakları arasında fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzu, peyzaj alanları, açık oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark bulunuyor. 


Cordella Kartal: Cordella Twins projesinin adı değişti!


Kartal Cordella Twins adres!

Cordella Twins Kartal adres: Atalar Mahallesi Çanakkale Caddesi Kartal/İstanbul


Cordella Twins iletişim

Telefon: 444 6 506 

Web: www.cordellatwins.com


projeye sor



Geri Dön