24 / 07 / 2024

Cordella Twins Kayıhan Yapı tarafından Kartal'da hayata geçiriliyor!

Cordella Twins Kayıhan Yapı tarafından Kartal'da hayata geçiriliyor!

Firma: Kayıhan Yapı ve Scon Yapı

Proje: Cordella Twins

Cordella Twins projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. Toplam 203 daire ve 3 işyerinden meydana gelen Cordella Twins projesinde satışlara Ağustos 2014'te başlanacak





Cordella Twins Kayıhan Yapı tarafından Kartal da hayata geçiriliyor!


Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığı İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yeni bir projeye imza atıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yükselen  Cordella Twins  projesi Çanakkale Caddesi üzerinde yer alıyor.


23 ve 25 katlı 2 blok halinde hayata geçirilecek olan Cordella Twins projesi 7 dönüm arsa alanına sahip. 4. kattan itibaren deniz manzarasına hakim olan Cordella Twins projesi 203 adet daire ve 3 işyerinden meydana geliyor.


Ruhsat çalışmalarının devam ettiği Cordella Twins projesinde inşaat çalışmalarının 2014 yılı Ağustos ayında başlaması planlanıyor. Projede teslimlerin ise inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılması öngörülüyor.


Yüzde 1 KDV uygulanan Kartal Cordella Twins'te firma bünyesinde senetli olarak ya da banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor. Projede satışların Ağustos ayında başlaması hedefleniyor.


Cordella Twins projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, bahçe katlı ve dubleks daire tiplerinde dizayn edildi. 


Cordella Twins Kartal'da fitness center, açık kapalı yüzme havuzu, peyzaj alanları, açık oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi imkanlar sunuluyor.


Cordella Twins projesi İstanbul Kartal Atalar Mahallesi'nde Çanakkale Caddesi üzerinde yer alıyor. Cordella Twins, metroya, sahile, E-5 ve İstanbul Anadolu Adliyesi'ne yakın mesafede konumlanıyor.


Cordella Twins Kayıhan Yapı tarafından Kartal da hayata geçiriliyor!


Cordella Kartal: Cordella Twins projesinin adı değişti!


Telefon: 444 6 506 

Web: www.cordellatwins.com


Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön