24 / 07 / 2024

cordella twins satış

cordella twins satış

Cordella Twins projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. Toplam 203 daire ve 3 işyerinden meydana gelen Cordella Twins projesinde satışlara Ağustos 2014'te başlanacak

Çiftçi Twins satışa çıktı! Yeni proje!

Çiftçi Grup tarafından İzmir Buca'da hayata geçirilen Çiftçi Twins projesi satışa çıktı. Peki Çiftçi Twins'te hangi konut tipleri yer alıyor? Çiftçi Twins'te daire fiyatları ne kadar? İşte Çiftçi Twins ile ilgili ayrıntılar...

Erkaya Twins 9 Nisan'da görücüye çıkıyor! Yeni proje!

Gayrimenkul sektöründe 25 seneyi geride bırakan Erkaya İnşaat, Menemen Koyundere'de hayata geçirdiği Erkaya Twins projesini 9 Nisan tarihinde satışa çıkarıyor.

Batıkent Akkent Twins Trade satışa çıktı!

Ünal Akpınar İnşaat, Batıkent’te hayata geçirdiği Akkent Twins Trade projesi 1+1 dairelerin ve dükkan satışlarının başladığını müjdeledi. Projede, 300 adet 1+1 daire seçeneği ve 110 adet çarşı dükkanı bulunuyor.

Cordella Kartal’ın temeli atıldı!

İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek bir yaşam projesi olan Cordella Kartal’ın temeli atıldı. Satışı devam eden ve yoğun ilgi gören Cordella Kartal, Aralık 2017’de teslim edilecek.

Selenium Twins'te icradan 3.2 milyon TL'ye satılık daire!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Dikilitaş'taki Selenium Twins Residence'ta bulunan daireyi satışa çıkardı. Dairenin satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Kartal Cordella satış fiyatları!

Kartal Cordella satış fiyatları 254 bin liradan başlıyor. Kayıhan Yapı projesi Kartal Cordella Evleri'nde 215 daire ve 3 ticari birim yer alıyor...

Cordella Kartal satılık!

Konum bilgisine göre Kartal İDO İskelesi'ne 4 dakika uzaklıkta yer alan projede yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor. Cordella Kartal satılık daireler metrekare birim bazında 3 bin 600 TL'den başlıyor.

Cordella Kartal: Cordella Twins projesinin adı değişti!

Cordella Twins projesi Cordella Kartal adıyla satışa sunulacak. Yüzde 12 lansman indirimi uygulanan proje 15, 16 ve 17 katlı olarak tasarlanan 3 blok halinde inşa ediliyor.

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla satılık!

5 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Selenium Twins'te icradan 2.3 milyon TL'ye daire!

Fulya Selenium Twins projesi içerisinde yer alan 135 metrekare yüzölçümüne sahip daire, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 23 Haziran 2015 günü açık artırma usulüyle satılıyor.

Via Twins projesi Mart sonuna kadar kampanyada!

Bayraktar İnşaat'ın 'Business Class' konsepti ile Ankara'da gerçekleştirdiği Via Twins Projesi'nin tanıtıma özel avantajlı fiyatlarla satışı Mart ayı sonuna kadar sürecek.

Via Twins’te lansmana özel kampanya için son 20 gün!

Başkentte Söğütözü’nde yükselen ayrıcalıklı ofis konforuyla iş dünyasının gözdesi haline gelen Via Twins’te lansmana özel avantajlı satışlar Mart ayı sonuna kadar sürecek.

Ankara Via Twins satışta! Fiyatlar 460 bin TL'den başlıyor!

Başkent iş dünyası, havaalanından 27 km uzakta CIP Lounge konforunda buluştu. Bayraktar İnşaat’ın Via Twins Projesi iş dünyası ve basına “Business Class” lansmanla tanıtıldı.

cordella twins satış Haberi

cordella twins satış



Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığı İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yeni bir projeye imza atıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yükselen Cordella Twins projesi Çanakkale Caddesi üzerinde yer alıyor.


23 ve 25 katlı 2 blok halinde hayata geçirilecek olan Cordella Twins projesi 7 dönüm arsa alanına sahip. 4. kattan itibaren deniz manzarasına hakim olan Cordella Twins projesi 203 adet daire ve 3 işyerinden meydana geliyor.


Ruhsat çalışmalarının devam ettiği Cordella Twins projesinde inşaat çalışmalarının 2014 yılı Ağustos ayında başlaması planlanıyor. Projede teslimlerin ise inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılması öngörülüyor.


Yüzde 1 KDV uygulanan Kartal Cordella Twins'te firma bünyesinde senetli olarak ya da banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor. Projede satışların Ağustos ayında başlaması hedefleniyor.


Cordella Twins projesi 1 oda 1 salon, 2...