02 / 05 / 2024

Çorum Belediyesi Anneler Günü etkinlikleri adına fuar açtı!

Çorum Belediyesi Anneler Günü etkinlikleri adına fuar açtı!

Çorum Belediyesi'nce Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, kadın kursiyerler ve kentteki 14 sivil toplum örgütünün katılımıyla düzenlenen fuarda, "el emeği, göz nuru" ürünlerin satışı yapılıyor



Çorum Belediyesi'nce Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, kadın kursiyerler ile kentteki 14 sivil toplum örgütünün katılımıyla düzenlenen fuarın açılışı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in eşi Yasemin Eker'in de katılımıyla yapıldı.


     Hürriyet Meydanındaki fuarın açılış töreninde konuşan Eker, Anadolu'nun geçmişten beri hamarat kadınların enerjisiyle yoğrulduğunu söyledi. 


     Çorum Belediyesi Kadın ve Kültür Sanat Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez ise ilki gerçekleştirilen fuarın, sadece ürün satışı yapılan stantlar olarak görülmemesi gerektiğini vurguladı. 


     El işi ürünlerden takı ve tasarım ürünlerine, ahşaptan gıda ürünlerine kadar 100'e yakın çeşidin yer aldığı fuarda, Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezindeki kursiyerler ile Halk Eğitim Merkezi, Kanser Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gibi kuruluşların  ürünleri satılıyor. Fuarın pazar gününe kadar açık kalacağı belirtildi. 


     Program öncesi Yasemin Eker ve beraberindekiler, İskilip ilçesindeki Atıf Hoca'nın anıt mezarı, Şeyh Yavsi Camisi, Bedri Rahmi Eyüpoğlu Sürekli Sergi Salonu ve İskilip Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti. 


AA


Geri Dön