17 / 05 / 2024

Yasemin Eker

Yasemin Eker

Çorum Belediyesi'nce Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, kadın kursiyerler ve kentteki 14 sivil toplum örgütünün katılımıyla düzenlenen fuarda, "el emeği, göz nuru" ürünlerin satışı yapılıyor

Cem Şeker: İzmir'de kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

İzmir Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme ve Dayanışma Derneği (İZKENDER) Genel Başkanı Cem Şeker, dönüşümü desteklediklerini ancak vatandaşların mağdur edilmemesi için birlikte hareket etmenin faydalı olacağını söyledi...

Cem Şeker, vatandaşa İzmir'de kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

İzmir Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme ve Dayanışma Derneği (İZKENDER) Genel Başkanı Cem Şeker, dönüşümü desteklediklerini ancak vatandaşların mağdur edilmemesi için birlikte hareket etmenin faydalı olacağını söyledi.

Dilek Şeker Can GTC İletişim Danışmanlık ailesine katıldı!

Dilek Şeker Can bugün 9 yıllık halkla ilişkiler kariyerinde yeni bir başlangıç yaparak, yoluna GTC İletişim Danışmanlığı ajansı ile devam ettiğini 11 Haziran 2014 tarihinde duyurdu...

Şekerbank'tan 'Şeker'e 3 talip' başlıklı habere açıklama!

Şekerbank T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Şekerbank bugünkü Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan 'Şeker'e 3 talip' başlıklı haber için açıklama yaptı.

Yasemin Şan: Edirne'de konaklayan turist için havaalanı şart!

Türsab Kültür Komitesi Eş Başkanı Yasemin Şan, yabancı turist çekmenin yollarından birinin havaalanı bağlantısı olduğunu söyledi.Yasemin Şan günübirlik turu konaklamalı turlara çevirmek istiyoruz, bunu araştırıyoruz dedi.

Yeni Tarım Arazisi Kanunu ile illgili Mehdi Eker'in açıklaması!

Kanun tasarısıyla ilgili Hükümet adına söz alan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, tasarının, Türk tarımının geleceğini şekillendirecek ulusal bir mesele olduğunu vurguladı.

Sakarya Eski Kazımpaşa Caddesi ile Şeker Kavşağı arasındaki yeni köprü aydınlatıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Eski Kazımpaşa Caddesi ile Şeker Kavşağı arasında hayata geçirilen köprü geçişli bağlantı yolunda sona gelindi. Peyzaj çalışmalarının devam ettiği arterde yer alan köprü, led ile aydınlatıldı...

Hakan Eker: OSB'ler turizm için kent dışına taşınsın!

Başkan Hasan Eker, kentte, sanayinin yanında turizmin de her geçen gün büyüdüğünü belirtti. Hasan Eker, "Kentimiz aynı zamanda eşsiz turizm değerlerine sahip. Bunu heba etmemiz, sanayi kuruluşlarını şehir dışına taşımamız lazım." dedi.

Fahri Eker kimdir?

CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker kimdir? Fahri Eker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker'in biyografisi bu haberde...

Mehdi Eker: Kuraklık tehlikesi atlatıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, " Bu yıl için bazı bölgelerde kuraklık endişesi vardı. Son yağışlarla bu önemli ölçüde izole oldu " dedi.

Yasemin Adalı kimdir?

Mimar Yasemin Adalı kimdir? Mimar Yasemin Adalı bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Yasemin Adalı, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Yasemin Adalı...

Mehdi Eker: İlkbaharda yağış düşmezse Türkiye'ye kuraklık getirebilir!

Mehdi Eker, "İlkbaharda yağış düşmezse bu Türkiye'de bir kuraklık getirebilir. Orta Anadolu'nun bazı bölgelerindeki bitkilerde gelişme geriliği var. Her şey ilkbahar yağışlarına bağlı, ilkbahar yağışları iyi olursa bugüne kadar ki kayıplar giderilebilir"

Türkiye Şeker Fabrikalarına ait 15 taşınmazın satışı yapıldı!

ÖİB, Türkiye Şeker Fabrikalarına (Türkşeker) ait 5 ildeki toplam 15 taşınmazı en yüksek teklifi veren kişi ve kuruluşlara satışına karar verdi. ÖİB'nin gayrimenkul satışıyla ilgili tebliğleri Resmi Gazete'de yayımlandı...

Yasemin Eker Haberi

Yasemin Eker

Çorum Belediyesi'nce Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, kadın kursiyerler ile kentteki 14 sivil toplum örgütünün katılımıyla düzenlenen fuarın açılışı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in eşi Yasemin Eker'in de katılımıyla yapıldı.


     Hürriyet Meydanındaki fuarın açılış töreninde konuşan Eker, Anadolu'nun geçmişten beri hamarat kadınların enerjisiyle yoğrulduğunu söyledi. 


     Çorum Belediyesi Kadın ve Kültür Sanat Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez ise ilki gerçekleştirilen fuarın, sadece ürün satışı yapılan stantlar olarak görülmemesi gerektiğini vurguladı. 


     El işi ürünlerden takı ve tasarım ürünlerine, ahşaptan gıda ürünlerine kadar 100'e yakın çeşidin yer aldığı fuarda, Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezindeki kursiyerler ile Halk Eğitim Merkezi, Kanser Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gibi kuruluşların  ürünleri satılıyor. Fuarın pazar gününe kadar açık kalacağı belirtildi. 


   ...