06 / 05 / 2024

Çorum Belediyespor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamam!

Çorum Belediyespor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamam!

Çorum Belediyespor tesisleri son sürat devam ediyor. Yüklenici firma tesislerinin bina bölümünün kaba inşaatını bitirdi.İnce işçiliğe önümüzdeki günlerde başlanacak ve tesisin önümüzdeki sezona hazır hale gelecek.



Çorum Belediyespor tesisleri son sürat devam ediyor. Yüklenici firma tesislerinin bina bölümünün kaba inşaatını bitirdi. İnce işçiliğe önümüzdeki günlerde başlanacak ve tesisin önümüzdeki sezona hazır hale gelecek.


Toptancılar Sitesi ile  TOKİ  kavşağı arasındaki bölümde Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan Beledıyespor tesislerinin ihalesini istanbul'dan Tam inşaat firması kazanmıştı Yüklenici fınn a yasal sürecin tamamlanmasının ardından inşaatın yapımına hemen başlamış ve hızlı bir çalışma sonunda tesısm binasının yapımının kaba inşaatını tamamladı Tesisin ince işçiliğine önümüzdeki günlerde başlayacak olan yüklenici firma beraberinde de sahalann yapımına başlayacak. Kaba inşaatı tamamlanan tesısde binanın içindeki çalışmalarla birlikte hemen önünde bulunacak alana ıkı adet futbol sahası yapımına geçilecek Çalışın alann yeni sezon öncesine kadar tamamlanarak Beledıyespor'un bu tesiste yeni sezona girmesi amaçlanıyor 


Çorum Hakimiyet


Geri Dön