29 / 04 / 2024

Cosma Shiva Hagen, 47 metrekarelik yeni evine taşındı!

Cosma Shiva Hagen, 47 metrekarelik yeni evine taşındı!

Alman oyuncu Cosma Shiva Hagen, Hamburg'da yeni bir eve taşındı. Minimalize yaşamı tercih ettiğini açıklayan Hagen'in yeni evi 47 metrekare büyüklüğünde. 



Alman oyuncu Cosma Shiva Hagen. Ünlü şarkıcı Nina Hagen ile Ferdinand Karmelk'in kızı olan 39 yaşındaki Cosma Shiva Hagen, kısa bir süre önce Hamburg'ta  yeni eve taşındığını açıkladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Hagen'ın yeni evi sadece 47 metrekare büyüklüğünde.

Cosma Shiva Hagen, Alman Stern dergisine verdiği röportajda minimalizmi sevdiğini ve hayatını da buna göre şekillendirdiğini dile getirdi. Hagen, geçen yıl Hamburg yakınlarında küçük bir eve taşındığını söyledi. Bu röportajda Cosma Shiva Hagen, evinin 47 metrekare olduğunu belirtti. Hagen birçok eşyasını hayatından çıkarmak zorunda kaldığını aktardı.

Cosma Shiva Hagen, 47 metrekarelik yeni evine taşındı!

Oyuncu ve şarkıcı Hagen, bu şekil küçültülmüş bir yaşamın insanı inanılmaz şekilde özgürleştirdiğini de söyledi. Coska Shiva Hagen ayrıca mobil ev satın almayı hayal ettiğini söyledi. Dünyanın dört bir yanında birçok insan bu tür küçücük evlerde yaşamaya başlıyor. Bunların bazılarının tercihi de tıpkı Cosma Shiva Hagen gibi mobil evler. Bu şekilde diledikleri yerlerde yaşama özgürlüğüne erişebiliyorlar. 

Sandra Bullock, Beverly Hills'ten yeni bir malikane aldı!
 


Geri Dön