16 / 05 / 2024

Cosma Shiva Hagen nerede yaşıyor

Cosma Shiva Hagen nerede yaşıyor

Alman oyuncu Cosma Shiva Hagen, Hamburg'da yeni bir eve taşındı. Minimalize yaşamı tercih ettiğini açıklayan Hagen'in yeni evi 47 metrekare büyüklüğünde. 

Cosma Shiva Hagen, 47 metrekarelik yeni evine taşındı!

Alman oyuncu Cosma Shiva Hagen, Hamburg'da yeni bir eve taşındı. Minimalize yaşamı tercih ettiğini açıklayan Hagen'in yeni evi 47 metrekare büyüklüğünde. 

Peker GYO Almanya'daki binasını 2.5 Euro'ya sattı!

Peker GYO'nun portföyünde yer alan Almanya'nın Hagen şehrindeki binası toplam 2 milyon 500 bin Euro'ya satışına ilişkin noter sözleşmesi imzalandı. 2 milyon 600 bin Euro olan satış bedeli, 2 bin 500 bin Euro olarak revize edildi.

Peker GYO Almanya'daki binasını satıyor!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Almanya'nın Hagen kentinde yer alan binasının satışı tadilat işlemlerinin tamamlanması akabinde gerçekleştirilecek. 

Peker GYO Hagen bina ve arsası 2020 değerleme raporu!

Peker GYO, Hagen bina ve arsası ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Peker GYO'nun Almanya'daki binasının satışıyla ilgili yeni gelişme!

Peker GYO'nun portföyünde yer alan Almanya'nın Hagen kentinde bulunan binanın satışı konusunda detaylı ve objektif bilgilerin ve varsa son üç yıl içerisindeki açıklamaların KAP'ta açıklanması talep edildi. 

Peker GYO Almanya'daki binasını 2.5 milyon Euro'ya satacak!

Peker GYO Almanya Hagen'deki binasının 2 milyon 500 bin Euro bedelden satılması için protokol imzalandı. Binanın kalan tadilat işlemlerinin en geç önümüzdeki üç ay içinde tamamlanması planlanıyor. 

Peker GYO'nun Almanya'daki binası için 2.5 milyon Euro'luk teklif!

Peker GYO'nun portföyümüzde bulunan Almanya'nın Hagen kentinde yer alan binası için potansiyel bir alıcıdan 2 milyon 500 bin Euro teklif alındı.

Peker GYO Hagen'den gayrimenkul aldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Almanya'nın Vestfalya eyaletinin Hagen şehrinde yer alan 7 bin 791 metrekare arsa üzerinde 3 blok ve toplam 36 bağımsız bölümden oluşan taşınmazı satın aldı...

Peker GYO Almanya Hagen'den gayrimenkul alıyor!

Peker GYO, Almanya'nın Vestfalya eyaletinin Hagen şehrinde yer alan 7 bin 791 metrekare arsa üzerinde 3 blok ve toplam 36 bağımsız bölümden oluşan taşınmazın satın alımı amacıyla görüşmelere başladı...

Cosma Shiva Hagen nerede yaşıyor Haberi

Cosma Shiva Hagen nerede yaşıyor

Alman oyuncu Cosma Shiva Hagen. Ünlü şarkıcı Nina Hagen ile Ferdinand Karmelk'in kızı olan 39 yaşındaki Cosma Shiva Hagen, kısa bir süre önce Hamburg'ta  yeni eve taşındığını açıkladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Hagen'ın yeni evi sadece 47 metrekare büyüklüğünde.

Cosma Shiva Hagen, Alman Stern dergisine verdiği röportajda minimalizmi sevdiğini ve hayatını da buna göre şekillendirdiğini dile getirdi. Hagen, geçen yıl Hamburg yakınlarında küçük bir eve taşındığını söyledi. Bu röportajda Cosma Shiva Hagen, evinin 47 metrekare olduğunu belirtti. Hagen birçok eşyasını hayatından çıkarmak zorunda kaldığını aktardı.

Oyuncu ve şarkıcı Hagen, bu şekil küçültülmüş bir yaşamın insanı inanılmaz şekilde özgürleştirdiğini de söyledi. Coska Shiva Hagen ayrıca mobil ev satın almayı hayal ettiğini söyledi. Dünyanın dört bir yanında birçok insan bu tür...