29 / 04 / 2024

Cosy Sanat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Cosy Sanat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şule Çakmak tarafından kuruldu.



Cosy Sanat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şule Çakmak tarafından kuruldu.

Cosy Sanat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Özel ve Kamu kurum ve kuruluşlarına iç mimarlık, tasarım ve iç dizayn konusunda hizmetler vermek ve üretimini yapmak. b. İç ve Dış Dekorasyona ait her türlü çizim, proje üretimlerini yapmak. c. Yapının duvarlarla ve yapı elemanları yardımı ile bölümlenmesi; dış ve iç yapıda ki her türlü yaşam alanının tayini ve düzenlemesi. d. Yapı içinde ve dışında kullanılacak, donatı ve sistemlerin tasarlanması, elektrik,ışık ve ısıtma gibi gereksinmelerin mekana en uygun şekilde tayini ve uygulanmasında şantiye yönetimi 3 kata kadar tüm yapı, 3 kat üstü, kolon, kiriş perde duvarlar gibi yatay ve düşey taşıyıcı sistemlerin, haricinde kalan, yapının tüm donatıların uygulaması ve tasarımı. e. Bina dış cephe giydirme ve kaplama işlerini yapmak. Konut, site, büro, fabrika, mağaza, otel vb yapıların malzemelerin çizim ve tasarımını yapmak. f. Belediye, imar müdürlükleri başta olmak üzere tüm kamu kurumları ve özel inşaatların topoğrafyasına uygun çevre düzenlenmesi, çevre planlanması konusunda hizmetler vermek. g. Her türlü tarihi yapının yeniden inşa ve restorasyon çalışmalarına projelendirme ve uygulamalarına katılmak. h. Tüm sektör için stand, satış alanı ve teşhir alanlarının düzenlenmesi. ı. Tiyatrolar, setler ve tüm medya kuruluşları için dekor ve iç dizayn hazırlanması; tüm çalışmalar için atölyeler ve tasarım ofislerinin tesis edilmesi, ilgili elemanların ve cihazların temini işletilmesi. j. Şirket tasarladığı ve imal ettiği ürünlerin internet üzerinden pazarlamasını yapar, ayrıca internet üzerinden kendi sayfasından vereceği ilave sayfalarla gerçek kişi, kurum ve kuruluşlara ürünlerini pazarlayacak internet ortamları oluşturabilir, üreticilerin ürünlerini kendi sayfalarından aracılık sıfatı ile pazarlamasını yapabilir. Şirketin amacına ulaşabilmesi için gerekli makine ve tesisler ile gayri menkulleri iktisap etmek, devir ferağ etmek, kiraya vermek, kiralamak, gayri menkullerin üzerinde irtifak, intifa, sükna gayrimenkul mükellefiyeti, kat mülkiyeti, kat irtifakı tesis etmek ve bu sayılanlar üzerinde her nevi ayni ve şahsi tasarruf ve faaliyetlerde bulunmak, gayri menkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde ifraz, tevhid, parselasyon ile ilgili tasarruf ve muamelelerde bulunmak. Şirket amacı ile ilgili olarak borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları vermek, ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları almak, ipotek karşılığı bir teminat ile yada teminatsız olarak ödünç alınabilmesi, ipotek tesis edilmesi ve fek edilmesi ticari işletme rehini akdedilebilmesi. Şirket işleri için gerekli taşıtları (gemiler dahil) iktisap etmek, devretmek ve bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruf ve faaliyetlerde bulunmak, makine ve taşıt araçlarının alınıp, satılması, ithalat ve ihracat edilmesi.


Geri Dön