14 / 05 / 2024

Cosy Sanat Mimarlık iletişim

Cosy Sanat Mimarlık iletişim

Cosy Sanat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şule Çakmak tarafından kuruldu.

Ünlü mimar Doğan Hasol'dan mimarlık eğitimi eleştirisi...

Mimarlık, büyük yapı tasarımı ve mühendislik sanatıdır. Mimarlık, bilim ile sanatı dengeli bir şekilde kullanarak göze hitap eden sağlıklı yapıların ortaya çıkması için çalışmalar gerçekleştirecek bireyler yetiştirilmesini amaçlar. Bu konu eleştiriye çok açık bir konu olarak karşımıza çıkıyor...

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Okan Hastürk tarafından kuruldu. 

Theartpen Sanat Teknoloji Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Theartpen Sanat Teknoloji Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Koray Büber tarafından kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Perandist Mimarlık Sanat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perandist Mimarlık Sanat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmailcan Solmaz tarafından kuruldu.

Üniversite öğrencilerinden Uygarlık Tarihinde Mimarlık sergisi!

Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri kültür sanat faaliyetlerini online platforma taşıdı. Öğrencilerin ortaya çıkardığı projeler arasında "Mimarlıkta Disiplinler Arası Yaklaşımlar", "Tarihi Kentsel Dokuda Çağdaş Tasarım" ve "Uygarlık Tarihinde Mimarlık"  başlıklı ürünle

Sanat Proje Mimarlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanat Proje Mimarlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ocak ve Zeynep Öztürk tarafından kuruldu.

Cosy Sanat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosy Sanat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şule Çakmak tarafından kuruldu.

AAD Mimarlık 11 senede 130'un üzerinde proje üretti!

11 yıl önce Mimar Ayşegül Güner tarafından kurulan AAD Mimarlık, 130'un üzerinde proje üretti. AAD, her projesinde mutlaka sanat ve insanı ön planda tutuyor...

Tabanlıoğlu Mimarlık “ÖTE/DE/Kİ MİMARLIK” sergisiyle Akbank Sanat'ta!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’de sanatın birçok farklı alanında uluslararası projelere yer veren AKBANK SANAT’la önemli bir projeye imza attı.

Tabanlioglu Mimarlık ‘housEmotion’ şimdi de Dubai’de!

Tabanlioglu Mimarlık, büyük beğeni toplayan enstalasyonu ‘housEmotion’ ile 3. kez sanat ve tasarım dünyasının vitrininde...

Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKM Berlin sergisi başladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın “Recomposing AKM – AKM'yi Yeniden Oluşturmak” adlı sergisi, 15 Mart akşamı kültür, sanat ve mimarlık dünyasının önemli isimlerini buluşturan bir törenle kapılarını açtı. 

Edebiyatta Mimarlık kitabı çıktı!

Mimarlık, mühendislik, şehircilik, kentleşme, endüstri ürünleri tasarımı, peyzaj tasarımı, arkeoloji, kültür, sanat vb. konu başlıklarında kitaplar yayımlayan YEM Yayın’ın yeni kitabı Edebiyatta Mimarlık çıktı.

Cosy Sanat Mimarlık iletişim Haberi

Cosy Sanat Mimarlık iletişim

Cosy Sanat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şule Çakmak tarafından kuruldu.

Cosy Sanat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Özel ve Kamu kurum ve kuruluşlarına iç mimarlık, tasarım ve iç dizayn konusunda hizmetler vermek ve üretimini yapmak. b. İç ve Dış Dekorasyona ait her türlü çizim, proje üretimlerini yapmak. c. Yapının duvarlarla ve yapı elemanları yardımı ile bölümlenmesi; dış ve iç yapıda ki her türlü yaşam alanının tayini ve düzenlemesi. d. Yapı içinde ve dışında kullanılacak, donatı ve sistemlerin tasarlanması, elektrik,ışık ve ısıtma gibi gereksinmelerin mekana en uygun şekilde tayini ve uygulanmasında şantiye yönetimi 3 kata kadar tüm yapı, 3 kat üstü, kolon, kiriş perde duvarlar gibi yatay ve...