29 / 04 / 2024

Crown projelerinde sıfır peşinat kampanyası uzatıldı! 54 bin TL 'ye!

Crown projelerinde sıfır peşinat kampanyası uzatıldı! 54 bin TL 'ye!

Babacan Yapı 'nın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Crown projelerinde sıfır peşinat ve sıfır ara ödemeli kampanya Nisan ayının sonuna kadar uzatıldı. Crown Tower projesinde fiyatlar 54 bin TL 'den başlıyor. Crown Residence projesinde ise son 40 daire!



Babacan Yapı imalatına hızlı bir şekilde devam ettiği Crown projelerinde, yoğun satış dönemine hızla devam ediyor. Projelerin merkezi lokasyonu ile göz doldurduğu, ulaşım olanaklarına ve inşaatına başlanan, metrobüse beş dakika yürüme mesafesinde olması ile hem yatırımcı hem de oturum amaçlı düşünen kitle için daha cazip bir hal aldı.

Sıfır peşinat ve sıfır ara ödeme kampanyasının nisan ayı sonuna kadar uzatan firmada, ara ödeme olmadan peşinat verilmeden ödemelerin hepsi taksitlendiriliyor.

Tapuların hemen verildiği Crown Park, Crown Residence ve Crown Tower projelerinde, ana tema olarak işlenen güven ve kaliteli dış ve iç mimari öne çıkıyor.

Tüm daire tiplerinde geniş metrekare, yüksek tavan ve balkonlu daireler kaliteden ödün vermeden yapılıyor.
Vip residence hizmetlerinin sunulduğu Crown Tower 'da satışların yüzde 70 'i tamamlandı, Crown Residence projesinde ise son 40 daire kaldı.

Crown Tower 'da fiyatların 54 bin TL 'den başladığı stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.   Stüdyolar 46 metrekare, 1+1 'ler 81 metrekare, 2+1 'ler 143 metrekare, 3+1 'ler ise 182 metrekare olarak tasarlandı.

Crown Residence 'ta 95 metrekare 1+1, 177 metrekare 2+1 ve 214 metrekare 3+1 daireler bulunuyor. Metrobüs inşaatının başlamasıyla teslimata yaklaşılan projede 1+1 'lerde son üç konut kaldı.

0212 853 30 00

www.babacanyapi.com


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön