29 / 04 / 2024

Crown Residenceta erken teslimler başladı! 189 bin TL'ye 2+1!

Crown Residenceta erken teslimler başladı! 189 bin TL'ye 2+1!

Tam donanımlı ultra lux resıdence konsepti ile inşası tamamlanan Crown Residenceta dairelerin dış ve iç mimarisi maximum kalite ile yapıldı. Babacanyapının Beylikdüzü bölgesinde inşasını tamamladığı Crown Resıdence projesinde, erken teslimatlar başladı



Babacanyapının Beylikdüzü bölgesinde inşasını tamamladığı Crown Resıdence projesinde, erken teslimatlar başladı, sosyal olanaklara yakınlığı metrobüse 5 dakika yürüme mesafesinde olması, merkezi konumu ile göz dolduruyor.

Tam donanımlı ultra lux resıdence konsepti ile inşası tamamlanan Crown Residenceta dairelerin dış ve iç mimarisi maximum kalite ile yapıldı.

Tüm dairelerin yere kadar cam ve balkonlu olması, butik bir konsept ile,m2 genişliğine çok önem verildi.1+1 daire 95 m2, 2+1 daire 135-177 metrekare arasında 5 farklı daire seçeneği ile, 214 metrekare 3+1 daireler mevcut. Dairelerin konumları, direk caddeye bakması ve güney cephe  alternatifleriyle, daire sahiplerini ferah alanlara davet ediyor.

Proje, Babacanyapı nın hızlı ve zamanında üretim planlaması ile teslimler sözleşme tarihinden 6 ay önce başladı.Resepsiyon, vale parking, valet concıerge,fıtness,sauna,spa,vitamin bar, living room,barbeku alanları, güneşlenme terasları,açık-kapalı otopark mevcut.

10cm kalınlığında karbon montalama ile inşa edilen Crown Residence projesinde ısı ve ses yalıtımda, ultra lux malzemeler kullanıldı.

Doğru lokasyon, Doğru proje, Doğru fiyat teması ile ilerleyen Crown Resıdence projesinde metrelare birim fiyatı 1350 TL 5 farklı 2+1 daire tipinde inşa edilen projede 2+1 daireler 189 bin TL'den başlıyor.Ödeme seçeneklerinde, istenilen seneye kadar müşteriye banka aracılığı ile esnek ödeme sağlanıyor.

Esnek ödeme seçenekleri ile, projede sınırlı sayıda kalan dairelerin ay sonuna kadar satışının tamamlanması bekleniyor.

0212 853 30 00

www.babacanyapi.com

http://www.crownresidence.com/


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön