17 / 05 / 2024

CRR, Yeşil Heyecan'a sahne olacak!

CRR, Yeşil Heyecan'a sahne olacak!

Recycling INDUSTRY Dergisi'nin, düzenlediği 2. Ulusal Yeşil Kamera (2011) Üniversiteler Arası 'Geri Dönüşüm ve Çevre' konulu Kısa Film Yarışması'nın Ödül Töreni, 8 Nisan Cuma günü İstanbul'da CRR Konser Salonu'nda gerçekleştirilecek  



Recycling INDUSTRY Dergisi'nin, Çevre ve Orman Bakanlığı'nın desteği, Türkiye Çevre Koruma Vakfı'nın katkılarıyla düzenlediği 2. Ulusal Yeşil Kamera (2011) Üniversiteler Arası 'Geri Dönüşüm ve Çevre' konulu Kısa Film Yarışması'nın Ödül Töreni, 8 Nisan Cuma günü İstanbul'da Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu'nda gerçekleştirilecek.Bugüne kadar bir çok önemli etkinliğe ev sahipliği yapan CRR Konser Salonu bu kez 'Yeşil Heyecan'a sahne olacak. Yarışmada dereceye giren üniversite öğrencilerine toplam 60 bin TL para ödülü verilecek. Her türlü atığın insana ve çevreye yaptığı zararlı etkilerin yok edilmesi için gereken kamuoyu bilincinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Yeşil Kamera Yarışması'nda Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden ve KKTC'deki 44 üniversiteden gönderilen 81 film 'Çevre Oskarı'nı almak için yarışacak. Geçen yıl birinciye 25 bin TL olmak üzere toplam 55 bin TL para ödülü dağıtılan Yeşil Kamera Yarışması'nda bu yıl birinciye 30 bin TL, ikinciye 15 bin, üçüncüye ise 10 bin TL para ödülü verilecek.

Yarışmanın sponsorları arasında bu yıl İZAYDAŞ, Siemens, İSFALT, Şişli Belediyesi, TÜKÇEV, PETDER, TAP, GEKSANDER, TÜMAKÜDER, Dönmez Varil, Benli Geri Dönüşüm, Kültür AŞ, İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ, ile Green Park Otelleri yer alıyor.
Zaman


Geri Dön