29 / 04 / 2024

Crystal Hotels, otellerine Club Medi de kattı!

Crystal Hotels, otellerine Club Medi de kattı!

Crystal Hotelsin, Antalyanın Kemer ilçesine bağlı Beldibi beldesindeki Club Medin işlettiği tesisi Ener Turizmden satın aldığı bildirildi



Crystal Hotelsin, Antalyanın Kemer ilçesine bağlı Beldibi beldesindeki Club Medin işlettiği tesisi Ener Turizmden satın aldığı bildirildi.

Crystal Hotels CEOsu Umman Çetinbaş, yazılı açıklamasında, Beldibinde bulunan Club Medin işlettiği 550 odalı tesisin Ener Turizmden satın alındığını kaydetti. Doğanın içinde, 130 dönüm alana kurulu, 550 odalı tesisi, mevcut yapıyı bozmadan yıkıp yeniden yapacaklarını belirten Çetinbaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Çevreye verdiği önem dolayısıyla Kültür ve Turizm Bakanlığından en fazla yeşil yıldız belgesi alan otel grubuyuz. Burada da günün misafir eğilim ve şartlarına uyumlu, çevreye saygılı bir tesisi Türk turizmine kazandırmayı hedefliyoruz. Amacımız bu bölgeye eskisi gibi, daha çok Avrupalı turist getirmektir. Bu tesisin hemen yanı başında halihazırda işlettiğimiz Crystal Flora Beach Resort adında 510 odalı bir tesisimiz daha bulunmaktadır. Her iki tesislerimizde konaklayan misafirler böylece yaklaşık 1,5 kilometrelik sahili kullanabileceklerdir."

Çetinbaş, ayrıca inşaatları devam eden Sidede 525 odalı Crystal Sunset Resort ve SPA ile Belek Boğazkentte 840 odalı Crystal  Waterworld Resort ve SPA adlı otelleri de 2013 yılında hizmete açacaklarını bildirdi.

Türkiye genelinde faaliyet halinde 12 oteli bulunan Crystal Grubunun 5 oteline geçen günlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi" verildi.

"Yeşil Yıldız" olarak anılan belgeleri Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Crystal Sunrise Queen Hotels Sidede yapılan törenle teslim etti.
         AA


Geri Dön