30 / 04 / 2024

Çubuk'ta imar sorunu çözülüyor!

Çubuk'ta imar sorunu çözülüyor!

Çubuk'ta imar çalışmalarının uzun süre tamamlanamaması nedeniyle vatandaşların mağduriyetler yaşadığını belirten Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, seçimlerin hemen ardından imar sorununu masaya yatırdıklarını belirtti...



Çubuk Belediyesi, ilçedeki imar sorunlarım ortadan kaldırmak için çalışmalara hız verdi. Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ilçede önceki dönemde başlatılan imar çalışmalarının uzun süre tamamlanamaması nedeniyle vatandaşların şikayet ve mağduriyetler yaşadığını, bu durumun biran önce giderilmesi amacıyla 2014 yerel seçimlerinin ardından ilçe genelinde imar çalışmalarına hız verdiklerini belirtti. 


Başkan Tuncay Acehan, belediyenin asli görevlerinden olan ve bir şehrin gelişmesinin en büyük ayağı olan imara öncelik verdiklerini ifade etti. Acehan, Çubuk ve Esenboğa'daki revizyon çalışmalarının 2015 yılma kadar biteceğini kaydetti. Acehan, yapılan imar çalışması ile birlikte herkesin gönlüne göre ev yaptırabileceğini, bu sayede de kaçak yapılaşmanın önüne geçileceğini öne sürdü. 


Milliyet Ankara 




Geri Dön