28 / 04 / 2024

Çukurova Balkon Kartal Konutları!

Çukurova Balkon Kartal Konutları!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında ve Kentplus Residence'a yakın bir bölgede inşa edilen Çukurova Balkon Kartal Konutları 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden meydana geliyor.



Toplam 244 tane dairenin yer aldığı  Çukurova Balkon  Konutları 'nda çocuk oyun alanı, sauna, spor alanları, fitness, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor.


Daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteren Çukurova Balkon Kartal 'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daire tipleri yer alıyor.


Çukurova Balkon Kartal Konutları 'nda hem banka kredisi ile hem de firma bünyesinde kredi ile ödeme yapabilmek mümkün. Proje 7 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Soğanlık Çukurova Balkon Evleri 'nde yüzde 1 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedelin yüzde 17'lık kısmı 1 yıl sonra, yüzde 17'lik kısmı ise 2 yıl sonra ödeniyor. Kalan tutar ise 1 yıl sonra ödenmeye başlıyor veya isteğe bağlı olarak hemen ödeniyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık'ta inşa edilen Çukurova Balkon Kartal Konutları 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Proje Kent Yapı imzası ile yükseliyor. 


Çukurova Balkon satış ofisi telefon: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön