28 / 04 / 2024

Çukurova Balkon Kartal ödeme koşulları!

Çukurova Balkon Kartal ödeme koşulları!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı imzası ile hayata geçirilen Çukurova Balkon Evleri 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İşte Çukurova Balkon Kartal ödeme koşulları...



Kartal  Çukurova Balkon  Evleri 'nde yer alan daireler arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar bulunuyor. Proje toplam 244 adet konuttan oluşuyor.


Çukurova Balkon Kartal ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde kredi veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 7 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. 


Fitness, yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, sauna, spor alanları gibi ortak kullanım alanlarına sahip olan Çukurova Balkon Konutları 2 blok halinde hayata geçiriliyor.


İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alan Çukurova Balkon Rezidans 'ta daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Proje Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında, Kentplus Residence'a yakın bir bölgede bulunuyor. 


Çukurova Balkon Kartal ödeme koşulları!

Toplam daire bedelinin yüzde 1'i peşin olarak ödendiğinde; kalan bedelin yüzde 17'si 12 ay sonra, yüzde 17'si 24 ay sonra, kalanı ise ya hemen ya da 12 ay sonra ödenmeye başlıyor.


Çukurova Balkon satış ofisi iletişim

Telefon: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön