28 / 04 / 2024

Çukurova Balkon Kartal satılık!

Çukurova Balkon Kartal satılık!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Çukurova Balkon Kartal satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler bulunuyor. 2 blok halinde hayata geçirilen projede konut teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.



Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında Kentplus Residence'a yakın bir bölgede yükselen  Çukurova Balkon  Konutları Kent Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Ruhsat işlemleri devam eden Çukurova Balkon Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alan Soğanlık'ta yükseliyor. Proje 2 bloktan meydana geliyor. 


Çukurova Balkon Kartal satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlardan oluşuyor. Proje 7 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Banka kredisine uygun olan Soğanlık Çukurova Balkon Evleri'nde yüzde 1 peşin ödeme yapıldığında; yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra, yüzde 65'i ise 1 yıl sonra veya  istenirse hemen ödeniyor. 


Çukurova Balkon Kartal satılık daire fiyatları 240 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kapalı otopark ve spor alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Soğanlık Çukurova Balkon satış ofisi

Tel: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön