27 / 04 / 2024

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.



İnşaat sektöründe 25 yıldır binlerce kaliteli konut hayata geçiren SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da özel bir kampanya başlattı. Kısa süre için geçerli olacak konut almayı kolaylaştıran kampanya kapsamında; yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz oranıyla iskanı alınmış, 24 ayda tapusu verilebilen, hemen teslim konut sahibi olunabiliyor. Bu kampanya ile Çukurova Balkon’dan 42 bin TL peşinat ve 120 ayda aylık 3.150 TL taksitle daire almak mümkün.

Kira garantili daireler

Çukurova Gayrimenkul, kiralama konusunda anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığıyla projeden konut alanlara kısa süre içerisinde uygun profilde kiracı da buluyor. Böylece yatırım amaçlı konut alanlar kiracı bulmak için hiç uğraşmadan hızlı bir şekilde kazanç elde etmeye başlıyor.

Adalar ve orman manzaralı geniş balkon ve teraslar

Kartal Adliye Sarayı, Maltepe Park AVM ve Piazza AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosu, Anatolium AVM ve İKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede yer alan Çukurova Balkon, merkezi konumu sayesinde kolay ulaşım imkanı sağladığı gibi aynı zamanda şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzak, ormanın yanı başında oksijen deposu gibi bir bölgede eşsiz manzara da sunuyor. Her cephesinde bölgenin ayrı bir manzarasına açılan Çukurova Balkon projesinde tüm dairelerde büyüklüğü oranında en az bir balkon bulunuyor. Bazı dairelerde konumuna ve büyüklüğüne göre iki ya da üç balkon, bazı dairelerde ise 30 metreye kadar da teras yer alıyor.


Her ihtiyaca uygun daire alternatifi

Her zevke ve ihtiyaca uygun, balkonlu, teraslı, bahçeli konut alternatifleriyle dikkat çeken Çukurova Balkon projesi ister deniz ve adalar ister orman manzaralı daireleriyle şehrin merkezinde mavi ve yeşille iç içe yaşama imkanı sunuyor. Projede, aynı büyüklükteki dairelerin bile iç mimarisi ve metrekare dağılımı da değişiyor. Tercihe göre kimi dairelerin salonu, kimi dairelerin ise mutfak ya da yatak odalarının farklı büyüklüklerde planlandığı projede 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 daire yer alıyor.

Çukurova Balkon da kısa süre için özel kampanya!

İki katlı kapalı sosyal tesis ve yüzde 85 yeşil alan

Yüzde 85’i yeşil alana ayrılan Çukurova Balkon’da 750 metrekarelik iki katlı kapalı sosyal tesis alanı mevcut. Projenin sosyal donatı alanları içinde; yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı mevcut. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark ise projenin diğer sosyal alanlarını meydana getiriyor. Kapalı otoparklarda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler için birer, 4 oda 1 salon daireler içinse ikişer araçlık park yeri bulunuyor. Kameralı güvenliğin yer aldığı projede, zemin katta bulunan depo alanları ardiye olarak kullanılabiliyor.

Neden Kartal?

İstanbul’un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi olan Kartal, Anadolu Yakası’nın Maslak’ı, Levent’i olma yolunda ilerleyerek yeni bir cazibe merkezine dönüştü. Sabiha Gökçen Havalimanı, Osmangazi Köprüsü gibi önemli lokasyonlara yakınlığı ile de dikkat çeken Kartal; E-5 ve TEM bağlantı güzergahları, deniz otobüsü, hızlı feribot,  Marmaray  ve metro gibi ulaşım merkezlerinin tam merkezinde olması nedeniyle hem yaşamak hem de yatırım yapmak için oldukça avantajlı bir yer haline geldi. Alışveriş ve yaşam merkezleri, hastaneler, üniversite ve okullar açısından zengin bir ilçe olan Kartal, hayatın merkezinde konumlanıyor olmasına rağmen uzun sahil şeridi, adalara ve Aydos Ormanı’na yakınlık gibi özellikleriyle aynı zamanda doğayla iç içe bir yaşama imkanı da sunuyor. Uzmanlar önümüzdeki birkaç sene içinde çok daha hızlı bir ivmeyle değerlenmesi beklenen Kartal’dan yatırım amaçlı konut alanların dairelerini çok hızlı bir şekilde kiraya verebildiklerini ya da istedikleri zaman değerinde ve çok kısa sürede rahatlıkla satabildiklerini söylüyor. Bölgenin özelliklerine kıyasla şu an itibariyle oldukça uygun olan daire fiyatlarının gelecek dönemde artması bekleniyor.

Tel: 444 8 259 
Web: www.cukurovabalkon.com
 


Geri Dön