06 / 05 / 2024

Çukurova Tower 18. kata ulaştı! 136 bin liraya!

Çukurova Tower 18. kata ulaştı! 136 bin liraya!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Tower

Anadolu yakasının en hızlı prim yapan bölgesi Kartal’da her hafta bir kat yükselerek hızla ilerleyen Çukurova Tower’da kaba inşaatın yarısı tamamlandı



36 katlı  Çukurova Tower  bu hafta 18. kata ulaştı. Haziran ayında kaba inşaatı tamamlanacak olan projede, Nisan ayında dış cephe giydirmesine başlanacak. Ekim 2014’te teslim edilmesi planlanan Çukurova Tower’da KDV de peşinat da yüzde 1.


Kartal’da Adliye Sarayı’na 3 km ve Kadıköy-Kartal Metro durağına 600 metrelik yürüme mesafesinde konumlanan Çukurova Tower, merkezi lokasyonunun yanı sıra nitelikleriyle de dikkat çekiyor. Dördüncü kattan itibaren deniz ve adalar manzarasına hakim olan Çukurova Tower, geniş camları ve 3.4 metrelik kat yüksekliğiyle ferah bir yaşam alanı sunuyor. Yüzde 90’ı yeşil alan ve sosyal tesislere ayrılmış olan Çukurova Tower’da kayın ve gürgen ağaçları altında piknik alanı, ıhlamur ağaçlarıyla çevrili spor alanı, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası mevcut.


Çukurova Tower 18. kata ulaştı! 136 bin liraya!


Yeşile dost konseptiyle öne çıkan Çukurova Tower, enerji tüketimini azaltan ısı yalıtımı, karbondioksit salınımını kontrol altında tutan sensör sistemi gibi çevreye duyarlı özellikleriyle de dikkat çekiyor. Projenin sosyal tesisleri içinde; açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve wellness merkezi de yer alıyor. Çocuk oyun alanları, sinema salonu, kafe-bar, bilardo ve oyun salonu eğlenceyle yaşamı buluşturuyor. Puset ve engelli rampaları, konutlara doğrudan geçiş olanağı sunan ev sahibi ve misafir otoparkı, Back-Up tarafından sunulan 7/24 konut yardımı ve concierge hizmetleri Çukurova Tower sakinlerinin yaşam standardını yükseltiyor. Toplantı odaları ise modern ve ferah tasarımlarıyla çalışanlara kolaylık sağlıyor.  


Çukurova Tower 18. kata ulaştı! 136 bin liraya!


Çukurova Tower’da stüdyo daireler 136 bin TL, 1+1'ler 207 bin TL, 2+1'ler 350 bin TL, 3+1'ler 565 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin yüzde 1’lik KDV diliminde olduğunu belirten  Çukurova Gayrimenkul  Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Kara, bu avantaja bir de yüzde 1 peşinat ve yüzde 12’yi bir yıl, kalan yüzde 12’yi iki yıl sonra teslimde ödeme fırsatını da eklediklerini açıklıyor. Kara, Çukurova Tower’a merkezi lokasyonda, güvenli ve konforlu bir konutta yaşamak isteyenler kadar yatırımcılardan da yoğun ilgi geldiğini ifade ediyor.


 www.cukurovatower.com 

 0216 517 55 55 


projeye sor



Geri Dön