03 / 05 / 2024

Çukurova Tower'da metrekaresi 2 bin 800 TL'ye! Ön satışta!

Çukurova Tower'da metrekaresi 2 bin 800 TL'ye! Ön satışta!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Tower

Çukurova Gayrimenkul'ün yeni projesi Çukurova Tower, Kartal'da yükseliyor. Ön talep sürecinin başladığı projede 238 adet daire yer alıyor



Adanus Park projesinin yapımcısı  Çukurova Gayrimenkul  yeni projesi için düğmeye bastı.  Çukurova Tower  adı verilen yeni proje Kartal'da sahil kısmında yer alıyor. E-5'e yakın bir konumda olan Çukurova Tower projesi zemin+35 katlı tek blok halinde yükseliyor.


Temeli atılarak yapımına başlanan Çukurova Tower projesi 7 bin metrekarelik alana kuruluyor. Projede teslimler 2014 yılının Ekim ayında yapılacak. Stüdyolardan 3+1'lere kadar farklı daire tiplerinin bulunduğu Çukurova Tower'da toplam 238 adet daire yer alıyor. 


Ön talep toplanan Çukurova Tower projesinin resmi satışları önümüzdeki Eylül ayında yapılacak lansman sonrasında başlayacak. Yüzde 90'ı yeşil alan ve sosyal donatılara ayrılan projede 3. kattan itibaren daireler deniz ve Adalar manzarasına sahip olacak.


Çukurova Tower'da ön talep sürecinde dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 800 liradan başlıyor. Back up hizmetleri sunulacak olan Çukurova Towers projesinde 1400 metrekarelik kapalı sosyal tesiste sauna, hamam, sinema salonları, bilardo gibi aktivite alanları yer alıyor. Açık alanlarda ise yüzme havuzu, dinlenme alanları ve piknik alanları mevcut durumda.


Adanus Park'a yakın bir konumda yükselen Çukurova Tower projesi, Kartal Yalı Mahallesi Bağlar Caddesi'nde bulunuyor.


0216 517 55 55 


http://www.cukurovatower.com/


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön