23 / 07 / 2024

Cumhurbaşkanı düğmeye bastı! Emeklilere 3 bankadan 40.000 TL ödeme!

Cumhurbaşkanı düğmeye bastı! Emeklilere 3 bankadan 40.000 TL ödeme!

Emeklilere yeni kampanya. Emekli vatandaşlara 3 bankadan 40 bin TL. Tüm detaylar bugün paylaşıldı. İşte detaylar!




Emeklilere 40000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verilecek. Bu kredi için gelir belgesi aranmıyor. Gelir belgesiz, daha önce kredi almış ve emekli maaşı bu bankalar üzerinde olan kişilere 40 bin TL’ye kadar kredi verilmektedir.

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden almanız halinde başvurunuzu gerçekleştirip, onay alabileceğiniz kampanyalar, sizlere 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak sunuluyor. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz durumunda kullanabileceğiniz bu kredilerden yararlanmak isteyen tüm kişilere 40000 TL'ye kadar kredi ödemeleri uygun faiz oranları ile birlikte verilecek.

40 BİN TL’YE KADAR İHTİTAÇ KREDİSİ…

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden maaş almanız yeterli olacaktır. Emekli maaş hesapları üzerinden işlemlerini gerçekleştirerek nakit kullanacak olanlar için emekli maaş hesabı ile birlikte kredi ödemesi gerçekleştirecek olan bu bankalar kredi ödemelerini 5 dakika içinde hesaplarınıza yatar.

Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu bankaları Vakıfbank ve Halkbank üzerinden devlet destekli 40000 TL'ye kadar internet bankacılığı uygulamaları üzerinden verilecek olan bu kredilerden faydalanacak olan tüm vatandaşların başvuru şartlarına uygun olmaları halinde hızlı bir şekilde işlemleri gerçekleştirmektedir. En yakın banka şubesi üzerinden işlemlerinizi yapabileceğiniz ve kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalara katılacak olan vatandaşlar bankalar, belirtilen politikalar kapsamında ödemeler verilir.

Cep telefonları ile SMS atarak da başvuru yapabileceğiniz ve mobil uygulamaları kullanarak da devlet destekli kredi alabileceğiniz bu kampanyalardan yararlanacak olan tüm emeklerini, istedikleri zaman, Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları üzerinden şubelere giderek sadece kimlikleri ile birlikte emekli kredisi alabileceğini söyleyebiliriz. Daha önce hiçbir şekilde bankadan kredi kullanmamış olan kişilerin maaşlarının 20 katına kadar kredi, ödemelerde verilmektedir.

Sözleşme olmadan ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? Kira sözleşmesi yoksa ne olur?

3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön