28 / 04 / 2024

THY Ramazan kampanyası için düğmeye bastı: Yurt içi biletler 799 TL!

THY Ramazan kampanyası için düğmeye bastı: Yurt içi biletler 799 TL!

Sevgililer Günü'ne özel yüzde 40'a varan indirimler yapan Türk Hava Yolları şimdi de Ramazan Kampanyası için düğmeye bastı. Başlatılan kampanya kapsamında yurt içi biletler 799 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.



Sevgililer Günü'ne özel yüzde 40'a varan indirimler yapan Türk Hava Yolları şimdi de Ramazan Kampanyası'nı duyurdu. Başlatılan kampanya kapsamında Türk Hava Yolları, 15-16 Şubat tarihlerinde alınacak ve Ramazan ayını kapsayan (1 Mart-4 Nisan) arasını kapsayacak olan biletlerde 799 Türk Lirası'ndan başlayan avantajlı fiyat sunuyor.

Peki Türk Hava Yolları Ramazan Kampanyası ile ilgili detaylar neler? THY Ramazan Kampanyası hangi uçuşlarda geçerli? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Paylaşılan detaylara göre Türk Hava Yolları'nın (THY) 12-14 Şubat 2024 tarihleri arasında başlattığı ve yurt dışı biletlerinde yüzde 40'a varan indirimler sunan Sevgililer Günü kampanyası bugün itibarıyla sona erdi. Yüzleri güldüren kampanyadan sonra ardından Ramazan ayına özel yeni bir kampanya için düğmeye basan Türk Hava Yolları şirket, 1 Mart 2024 tarihi ile 4 Nisan 2024 tarihleri arasındaki uçuşlardan alınacak biletlerde 799 Türk Lirası'ndan başlayan avantajlı fiyatlar sunuyor. Ucuz bilet kampanyası 16 Şubat gecesine kadar devam edecek.

THY Ramazan kampanyası için düğmeye bastı: Yurt içi biletler 799 TL!

HANGİ UÇUŞLARDA GEÇERLİ OLACAK?

Vatandaşlar başlatılan Ramazan Bayramı kampanyasında yalnızca Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Havalimanı çıkışlı veya varışlı,  Economy Class, direkt, yurtiçi, tek yön,   uçuşlarında yararlanılabilecek. Ayrıca, KKTC Ercan Havalimanı'na gerçekleştirilecek olan uçuşları kapsamayacak.

Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçuşlarında geçerli olan indirimli Ramazan Bayramı kampanyası, Sabiha Gökçen Havalimanı'na gerçekleştirilen uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında uygulanmayacak.

FİYATLAR 799 TL'DEN BAŞLIYOR

Türk Hava Yolları Ramazan Bayramı Kampanyası kapsamında indirimle EcoFly bilet fiyatları Ankara, İzmir, Dalaman, Kayseri Antalya, Bodrum, Nevşehir hatlarında 799 Türk Lirası olacak. ExtraFly pakette biletler 1.179 Türk Lirası'na PrimeFly pakette 1.249 Türk Lirası'na satın alınabilecek.

Söz konusu kampanya kapsamında rezervasyon ve biletleme işlemlerinin aynı anda tamamlanması gerekiyor. Türk Hava Yolları tarafından paylaşılan detaylara göre söz konusu kampanya kapsamında belirtilmiş olan ücret, rezervasyon yapılmış fakat satın alması tamamlanmamış olan biletlemelerde geçerli olmayacak.

İstanbul’da bu yıl 2 yeni AVM açılıyor!

Evlerde yüzde 25 sınır var ama, Vakıflar kiracılarına çok yüksek kira zamları için ihbarname yolluyor!

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!


Geri Dön