04 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Maaşlara ek zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Maaşlara ek zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında işçilere müjdeli haberi verdi. Memur sözleşmesinde olduğu gibi kamu işçilerinin ücretlerinde de yüzde 2,5'lik bir artış daha ilave edilecek. Böylece işçilerin ücretlerine yüzde 28'i bulan bir artış yapılacak.



Şimdi burada bir müjde vereyim, işçilerimizin toplu sözleşmede aldıkları zammın üzerine ortaya çıkan enflasyon farkı zaten eklenecektir. Buna memur sözleşmesinde yaptığımız gibi yüzde 2,5'lik bir artış daha ilave ediyoruz. Böylece işçilerimizin ücretlerinde yüzde 28'i bulan bir artış sağlamış oluyoruz. İşçilerimizin alın terinin karşılığı olan ücretlerini enflasyonun üstünde bir sosyal destekle yükseltmek boynumuzun borcudur. Yaklaşık 700 bin kamu işçisini doğrudan ilgilendiren bu artış için gereken düzenleme kısa sürede yapılacaktır. Özel sektörün de kendi çalışanları için benzer bir iyileştirmeye gideceğine inanıyorum. İşçi ücretlerine yaptığımız bu ilave artışın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."

Son dakika gelişmesi! Memur ve emekliye ek yüzde 2.5 zam!

Memur ve emekliye yapılacak olan ek zam gündemde!

Ek zam ve maaş zam farkları ile ilgili flaş açıklama!

Dolar ve euroda son durum ne?

Altın fiyatlarında Fed depremi!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Kripto paralar değerlenecek mi? İşte Bitcoin beklentileri...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön