03 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çekmeköy'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çekmeköy'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çekmeköy’de kamu kurumları ve ilçe belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hizmet ve tesisleri hizmete açtı.



Çekmeköy'e Yapılan Yatırımların Toplu Açılışını Gerçekleştirdi


Çekmeköy’deki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eski Türkiye görüntüleri, darbecilerin, terör örgütlerinin, ülkemizi diz çöktürmeye çalışan şer güçlerinin özlemidir. Biz asla böyle bir Türkiye görüntüsüne razı değiliz. Milletimizle birlikte büyük Türkiye'yi istiyoruz. Milletimizle birlikte güçlü Türkiye'yi istiyoruz. Milletimizle birlikte lider ülke Türkiye'yi istiyoruz” dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çekmeköy’de kamu kurumları ve ilçe belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine katıldı. Taşdelen Meydanı'nda düzenlenen törende; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız,Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı da hazır bulundu.


Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın selamlama konuşmasıyla başlayan toplu açılış töreninde  vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Çekmeköy’den tüm dünyaya mesaj verdi.


Çekmeköy Belediyesi




Geri Dön