02 / 05 / 2024

Çekmeköy toplu açılış

Çekmeköy toplu açılış

İstanbul Çekmeköy'de yapımı tamamlanan dev tesisler hizmete açıldı. Hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çekmeköy'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çekmeköy’de kamu kurumları ve ilçe belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hizmet ve tesisleri hizmete açtı.

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Merkez Mahallesi’nde hayata geçirdiği Doğa Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı.

Mersin Büyükşehir'den 1 milyar 814 milyonluk açılış!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği proje ve hizmetlerin toplu açılışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapıldı.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Bk Kılıçay İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Bk Kılıçay İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 101 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'ne yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi sağlık yatırımları kapsamında ilçeye bir aile sağlığı merkezi daha inşa etti.

İstanbul Çekmeköy'de 20,3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Çekmeköy'e bağlı Hamidiye Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 20 milyon 32 bin 80 TL'ye satışa sunuluyor.Gayrimenkul için ihale tarihi 13 Şubat 2018 olarak belirlendi. 

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu güncel fiyat!

Çekmeköy Park Ağaoğlu güncel fiyat tablosuna göre projedeki konutlar 655 bin 460 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi Merkez Mahallesi’nde hayata geçireceği Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatına başladı.

Muğla'da 782 milyon TL'lik toplu açılış!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 782 milyon TL'lik yatırımın toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

Çekmeköy Park Ağaoğlu fiyat listesi!

Çekmeköy Park Ağaoğlu fiyat listesi 1+1'lerde 655 bin 460 TL'den başlıyor. Proje 3 milyar dolar yatırım bedeliyle hayata geçirildi...

Çekmeköy toplu açılış Haberi

Çekmeköy toplu açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çekmeköy'de kamu kurumları ve ilçe belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine katıldı. Taşdelen Meydanı'nda düzenlenen törende; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı da hazır bulundu.


Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın selamlama konuşmasıyla başlayan toplu açılış töreninde vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Çekmeköy'den tüm dünyaya mesaj verdi.


ÇEKMEKÖY HALKI 15 TEMMUZ'DA TARİH YAZDI

İstanbul'un en genç ilçelerinden biri olan Çekmeköy'ün yıldızının, hem doğal güzellikleri hem üretime, istihdama olan katkısıyla giderek parladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz...