29 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi… Çiftçiye sıfır faizli kredi imkânı geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi… Çiftçiye sıfır faizli kredi imkânı geliyor!

Gaziantep’te Köy Evleri Anahtar Teslim Töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçilere 10 farklı müjdeleri olduğunu açıkladı. Çiftçilere hiç faiz ödemeden kredi alma imkanı  veriliyor. İşte ayrıntılar…



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, binlerce çiftçiye derin bir nefes aldıracak müjdeyi açıkladı. Ödeme güçlüğü yaşayan ve icralarla yüz yüze kalan pek çok çiftçinin yüzünü güldürecek müjdeye göre, devlet çiftçilere sıfır faizli kredi dönemini başlatıyor.

Gaziantep Nurdağı’nda gerçekleştirilen köy Evleri Anahtar Teslim Töreni'nde önemli müjdeler veren Erdoğan,  depremden etkilenen bölgelerdeki köy evlerinde yaşayan çiftçiler için Ziraat Bankası aracılığıyla sıfır faizli hayvancılık kredileri vereceklerini belirterek, “ Yem, hayvan alımlarının destekleyeceğiz ve bu sayede ahırlar dolacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi… Çiftçiye sıfır faizli kredi imkânı geliyor!

Afet alanlarına ek olarak diğer bölgelerdeki bütün vatandaşlara ve kırsal dönüşümden faydalanmak isteyenlere el uzatacaklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  afetler sonrasında kendilerine düşen görevin binaların sağlam yapılması, derelerin önünün kesilmeyerek afetlere hazırlıklı olunması olduğunu söyledi.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön