13 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamasında şimdi de Büyük İstanbul Tüneli projesinin hayata geçirildiğine dikkat çekti. 

Söz konusu açıklamasında "Bu proje Marmaray ve Avrasya’dan sonra Boğaz’ın altından geçecek 3’üncü tünel olacak" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Büyük İstanbul Tüneli’yle günde 6 buçuk milyon vatandaşımızın kullanacağı 11 farklı raylı sistem hattını birbirine bağlayarak şehrin ulaşımını sağlayacağız" dedi ve İstanbul’a 1994'te  belediye başkanı olduğunda 17 kilometre hafif raylı sistem olduğunu, metro hattının ise olmadığını dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Erdoğan, konu ile ilgili açıklamasını "İktidarlarımız ve belediyelerimiz dönemlerinde toplam 230 kilometre hafif raylı sistem ve metro hattını güzel İstanbul’umuza kazandırdık" ifadelerini kullanarak sonlandırdı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek sıraladı: Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına ek zam geliyor! 

Yarım gün çalışan anneler en az 18 bin 438 TL'den yararlanacak! İşte detaylar...

Küresel piyasalarda resesyon endişeleri azaldı!

 


Geri Dön