27 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye zam açıklaması: Temmuz'da masaya yatıracağız! Emekliye seyyanen zam son dakika!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye zam açıklaması: Temmuz'da masaya yatıracağız! Emekliye seyyanen zam son dakika!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca emekliyi ilgilendiren bir son dakika açıklamasında bulundu ve maaşları Temmuz'da masaya yatıracaklarını söyledi. İşte ayrıntılar...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Gökdere Meydanı'nda düzenlenen mitingde son dakika açıklamalarında bulunuyor. Milyonlarca emekli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelecek zam açıklamasını bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki mitinginde yaptığı son dakika açıklamasında emekli maaşlarına da değindi.

Erdoğan, "Temmuz ayında, yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre, emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan emekliye zam açıklaması: Temmuz da masaya yatıracağız! Emekliye seyyanen zam son dakika!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, söz konusu açıklamasında emeklileri ve çalışanları hak ettikleri refah seviyesine getireceklerinin altını çizdi ve "Dün verdiğimiz sözleri şimdi hatırlamıyoruz diyerek kulak arkası yapmadık. Tutamayacağımız sözleri asla vermedik. Emeklilikle ilgili içimize sinmeyen adımları gelen talepler üzerine hayata geçirmektan kaçınmadık. Emeklilere ara yükselişin maaliyetini milletimizle paylaşmıştık" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Bursa Gökdere Meydanı'nda yaptığı açıklamasında memurlara yapılan 6000 ek gösterge ilave edilmesi uygulamasının da genişletilerek, düzenlemenin hazırlıklarının tamamlandığını belirtti. 

2024 yılının ikinci yarısında enflasyonun düşüşe geçeceğine vurgu yapan Erdoğan, "Küçük esnafın prim gün sayısındaki adaletsizliği giderecek, gelecek süreçte buna göre adım atacağız. Milletimizin farklı kesimlerine verdiğimiz sözleri takip edecek ve yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı. 

Erdoğan, söz konusu açıklamasında "Seçimlerde şehirlerinizi yönetecek başkanları seçmekle kalmayacaksınız, ülkemizin geleceğinde hangi siyaset tarzının olacağını da seçeceksiniz" diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan emekliye zam açıklaması: Temmuz da masaya yatıracağız! Emekliye seyyanen zam son dakika!

Bunların yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir başka açıklamasında da emekliye seyyanen zam konusuna değinmiş ve ülkenin tüm yatırımları durdurulsa, eğitim ve sağlık harcamalarının tamamı buraya aktarılsa ve kamu çalışanlarına maaş verilmese bile bunun karşılanamayacağını söylemişti. 

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler de geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon yayınında "Emekliye seyyanen zam gelecek mi?" sorusunu cevapladı. Güler, emekliye seyyanen zam konusunda bu yönde bir çalışma olmadığının altını çizdi. 

Güler, konuya ilişkin "Güler "Meclis ara tatilde. Sözleri söylerken insanları üzmeyecek, hayal kırıklığına uğratmayacak bir ciddiyet göstermemiz gerek" açıklamasını yaptı. 

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

Aylık 10 bin TL'den başlayan taksitle ev sahibi olabilirsiniz! Ortak konut kredisi kampanyası başladı!

Fiat’tan son dakika Mart 2024 kampanyası!  Aylık 10 bin lira taksitle Topolino fırsatı!

Ünlü analistten Sasa bedelsiz sermaye artırımı değerlendirmesi! Sasa kaç liradan bölünür?


Geri Dön