27 / 04 / 2024

Fiat’tan son dakika Mart 2024 kampanyası!  Aylık 10 bin lira taksitle Topolino fırsatı!

Fiat’tan son dakika Mart 2024 kampanyası!  Aylık 10 bin lira taksitle Topolino fırsatı!

Otomotiv devi Fiat, yeni ve yüzde 100 elektrikli modeli Topolino'yu 449 bin TL'den satışa çıkardı. Topolino, üllkemizde B1 ehliyetiyle 16 yaşından itibaren kullanılmasıyla dikkat çekiyor. 



Otomotiv devi Fiat, yeni ve yüzde 100 elektrikli modeli Topolino'yu Türkiye'de satışa çıkardı. Yeni bir kampanyanın başladığı Fiat Topolino, eğlenceli, renkli,  Dolce Vita tarzıyla şehir içi mobilite dünyasındaki yerini alıyor. Fiat Topolino, kompakt ölçüleri sayesinde şehir hayatının da kusursuz oyuncuları arasında yer alıyor. Söz konusu araç ayrıca Türkiye’de B1 ehliyetiyle 16 yaşından itibaren kullanılmasıyla şehir içi ulaşım için ideal bir çözüm getiriyor. Paylaşılan detaylara göre sürdürülebilir ve oldukça pratik bir ulaşım çözümü arayanlar için mükemmel bir seçenek olarak öne çıkan Topolino, her nesile uygun tasarımıyla tüm yaş gruplarını ve özellikle de gençleri yeni mobilitenin 4 tekerlekli haliyle buluşturuyor.

Fiat’tan son dakika Mart 2024 kampanyası!  Aylık 10 bin lira taksitle Topolino fırsatı!

Topolino modeli tüm bunlar dışında aynı zamanda ailelerin de ulaşım ihtiyaçlarını karşılamalarına imkanı sunuyor. Yüzde 100 elektrikli olarak öne çıkan Topolino, daha az karbon ayak izi ile şehir yaşamının çevreci olmasına öncülük ediyor ve şehir hayatına da uyum sağlıyor. 

Fiat, Türkiye'de satışa çıkarılan Topolino için lansmana özel bir de satış kampanyası başlattı. Sınırlı sayıda Topolino, bu ay 150 bin Türk Lirası, 15 ay, yüzde sıfır faizli kredi imkânı ve aylık 10 bin liralık taksitle satılacak. Fiat Topolino’nun açılabilir tavanlı ve kapısız versiyonu olan Topolino Dolce Vita’nın satışına da önümüzdeki yaz başlanması planlanıyor.

14 inçlik özel jant tasarımıyla da dikkat çeken Topolino kompakt boyutu (2,53 metre uzunluk), kullanım kolaylığı ve 45 km/s’lik güvenli maksimum hızı ile , yollarda rahat seyahat etme hissini canlandırırken 75 kilometreye kadar da menzil sunuyor. 

Paylaşılan detaylara göre dört saatten daha kısa bir zaman içinde şarj olan 5,4 kWh batarya ile mükemmel bir elektrikli araç kapasitesi sunan söz konusu araç kullanıcılar için şehir içi ve kısa mesafeli sürüşlerde ideal bir çözüm sunuyor. 

 

Çiftçilere son dakika müjdesi: Yaş çay destekleme ödemeleri ne zaman? Şimdi açıklandı!

Yabancılar Türkiye'den artık niçin konut almıyor? İşte yanıtı...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm müjdesi: Vatandaşlar ek bir bedel ödemeden ya da makul bir katkıyla yeni evlerini alabilir!


Geri Dön