03 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan göç eden depremzedelere müjdeli haber! Dönüşlerini hızlandıracak iş imkanları oluşturuyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan göç eden depremzedelere müjdeli haber! Dönüşlerini hızlandıracak iş imkanları oluşturuyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremlerden dolayı memleketlerinden göç etmek zorunda kalan depremzedelere müjdeli haberi verdi. 



6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş olan ve yurdun neredeyse yarısını etkileyen depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan twitter hesabı üzerinden depremlerden dolayı memleketlerini terk etmek zorunda kalan depremzedelere seslenelere: '' Deprem bölgesinden diğer illere göç eden kardeşlerimizi geri dönüşlerini hızlandıracak iş imkanları oluşturuyoruz.'' dedi.

MÜJDELİ HABERLER YAKINDA GELECEK!

Deprem bölgesinden diğer illere göç eden depremzede vatandaşlar hakkında da açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların geri dönüşlerini hızlandıracak iş imkanları oluşturduklarını söylerken 'Özel sektör marifetiyle istihdamın canlandırılmasına yönelik müjdelerimizi yakında paylaşacağız' dedi. 

 Cumhurbaşkanı Erdoğan dan göç eden depremzedelere müjdeli haber! Dönüşlerini hızlandıracak iş imkanları oluşturuyoruz!

9 BİN 74 KONUT TESLİM EDİLDİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan twittedan yaptığı paylaşımda, deprem sonrası çadırlarda kalan hak sahibi vatandaşların tamamının konteynerlere yerleştiğini belirterek deprem konutlarının inşasının hızla devam ettiğinin vurgusunu yaptı.  Erdoğan, önceki hafta Kahramanmaraş'ta 7 ayrı bölgede 9 bin 74 konutun ve 231 iş yerinin temelinin atıldığının da bilgisini verdi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan dan göç eden depremzedelere müjdeli haber! Dönüşlerini hızlandıracak iş imkanları oluşturuyoruz!

HATAY'DA 2 BİN 509 DEPREMZEDE ESNAF İŞYERLERİNE KAVUŞTU!

6 Şubat tarihindeki 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde, Hatay'da 48 bin 422 iş yeri yıkıldı.Esnafın iş yerlerine kavuşması için devlet desteğiyle başlatılan çalışmalar, ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından hızlandırılarak,   2 bin 509 depremzede esnafa teslim edildi.

Sanayi ve Tekboloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır  deprem sonrasında  bugüne dek 479 teşvik belgesi düzenlediklerini ve söz konusu bu teşvik belgelerinde öngörülen toplam yatırım tutarının 61 milyar Türk Lirası, öngörülen istihdamın da 25 bin 373 kişi olduğunu söyledi.

Deprem bölgesinde o süre 1 Kasım'a kadar uzatıldı: Elektrik ve gaz borçlarını sildirecekler dikkat! 

İstanbul'da bu bölgeler boşaltılmalı! Japon deprem uzmanı bir bir anlattı: Marmara Bölgesi risk altında!

Naci Görür'den son depremlerle ilgili flaş açıklama!

Geri Dön