06 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 



Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanayicilerin bu dönemde ciddi oranda paralar kazandığının altını çizerek, alt yapıda ve üstyapıda faaliyette bulunan müteahhit firmaların sıkıntılarla karşılaştığını dile getirdi. Çimento ve demir çelikte bu durumu fırsata çevirenlerin olduğuna vurgu yapan Erdoğan, zam üstüne zam uygulandığına ancak bir yandan da bu konutların ve inşaatlarının yapılmasının gerektiğine dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan inşaat sektörü açıklaması! 

Sözcü'de yer alan habere göre; inşaat sektörünün durmasıyla yaklaşık 250 civarında kalemde faaliyette bulunan şirketlerin de duracağına dikkat çeken Erdoğan, "Bunları biz bir tarafa koyamayız ki. Onun için arkadaşlar şu anda bu işin de üzerinde çalışıyorlar" dedi ve öyle ya da böyle mümkün olduğu kadar vatandaşların korunması amacıyla bunu yapacaklarını belirtti. 

Asgari ücrete zam gelecek mi? Erdoğan son noktayı koydu!

İnşaat sektöründe zamlar durmuyor! Çimento, tuğla ve demir fiyatları kaç lira?

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2 azaldı!


Geri Dön