02 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz maaş zammı çıkışı: 4 bin 400 lira olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz maaş zammı çıkışı: 4 bin 400 lira olacak

Milyonlarca emekli ve memurun merakla beklediği maaş zamlarıyla ilgili en kayda değer açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. Çalışmanın tamamlandığını açıklayan Erdoğan, detayları millete sesleniş konuşmasında açıklayacak.



Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca emekli ve memurun maaş zamlarını ve emeklilik haklarını yakından ilgilendiren 3600 ek gösterge çalışmasının tamamlandğını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vefat Bilgin'in detaylarını 'Sayın Cumhurbaşkanı açıklayacak' dediği çalışmaya son şekli verildi. Sadece 4 meslek (hemşire, polis, öğretmen, din görevlisi) dışında kalan mesleklerin de kapsama alınacağı ifade edildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur ve memur emeklilerini ilgilendiren 3600 ek göstergeyle ilgili detayları açıkladı.

Erdoğan, memurların ek gösterge düzenlemesiyle ilgili çalışmayı tamamladıklarını ve Meclisin takdirine sunacak safhaya getirdiklerini bildirerek, bu konu ilk gündeme geldiğinde öğretmenlere, polislere, sağlık çalışanlarına ve din görevlilerine ek göstergelerini 3 bin 600'e çıkarma sözü verildiğine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan sürpriz maaş zammı çıkışı: 4 bin 400 lira olacak

Peki bu dört meslek grubu dışında kalan memurlara ne olacak? İşte detaylar..

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön