27 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar zengin olmanın sırrını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar zengin olmanın sırrını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, gençlere zengin olmanın sırrını açıkladı. Bayraktar çalışmaları devam eden iki SİHA projesiyle ilgili de ilk kez bilgi verdi.



Baykar Teknoloji Lideri ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Batman'da gençlerle buluştu. Günümüzde üreterek para kazanmanın formülünü açıklayan Bayraktar, yazılım dünyasındaki fırsatlara dikkat çekti. Teknolojiyi kullanan bireylerin 10 lira kazanıyorsa bunu tasarlayanların 1000 lira kazandığına vurgu yapan Bayraktar, "Bir, savunma sanayisinde söz konusu olan şey bağımsızlığınız açısından kritik, iki müreffeh olabilmeniz için bu teknolojiyi sizin tasarlamanız gerekiyor. Telefonu üretenler 10 lira kazanıyorsa bunu tasarlayan bin lira kazanıyor. Üretmekten daha önemlisi tasarlamak." dedi.

DEVRİM NİTELİĞİNDE İKİ SİHA PROJESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, geliştirdiği SİHA projeleriyle savunma sanayinde bu alanda söz sahibi olan İsrail ve ABD ile rakabet halinde.Rusya-Ukrayna savaşında da Bayraktar'ın üretip Ukrayna'ya sattığı SİHA'ların durumu Putin ile Cumhurbaşkanı Errdoğan arasında müzakere konusu olmuştu. Ukrayna, Ekim ayında Türkiye'den satın aldığı Bayraktar TB2 SİHA'larını ilk kez ülkenin doğusundaki ayrılıkçılara karşı kullandığını resmen açıklamış, bu açıklama Rusya'da rahatsızlık yaratmıştı. Bayraktar şimdi de çalışmaları devam eden iki yeni SİHA projesi hakkında ilk kez ipucu verdi ve, "Bayraktar TB3 ve Bayraktar Kızılelma göreve başlamaları halinde muharebe tarihinde devrim yapacaklar" dedi.


Geri Dön