28 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, geçtiğimiz günlerde yaptığı enflasyonla mücadele doğrultusunda zincir marketleri indirime davet eden çağrısına iş dünyası temsilcilerinde ve zincir marketlerden olumlu cevap gelmeye devam ediyor. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç,; İTO'nun 750 binden fazla üyesine çağrı yaparak, "İstanbul iş dünyamızın en büyük meslek örgütü olan İTO'ya üye tüm üretici ve tüccarımızı, minimum 2023 sonuna kadar fiyatlarını artırmamaya ve fırsatı olan firmaları indirim yapmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu. Bazı sektörlerin belirli ürünlerde zam yapmayacağına ilişkin açıklamalarının memnuniyet verici olduğunun altını çizen Avdagiç, "Bu indirimleri, tüm alanlara ve ürünlere yaymalıyız. Türkiye olarak enflasyonla mücadelede kritik bir sürece girdik. Enflasyonla mücadeleyi tavizsiz devam ettirmemiz gerekiyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Öte yandan,  Ankara  Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran da yaptığı açıklamada, Cumhuriyet'in yüzüncü yılında tüm işletmeleri indirim kampanyasına destek olmaya davet etti. Baran, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında; "Enflasyonla mücadele kapsamında her şeyden önce kararlılık, birlik ve beraberlik lazım. Bu kritik virajda, marketler başta olmak üzere tüm üyelerimizi yapacakları indirimlerle enflasyonla ve hayat pahalılığıyla mücadeleye destek vermeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Baran, "Pek çok temel makroekonomik değişkeni negatif yönde etkileyen enflasyonla mücadele, bugün en esas problemimiz. Bu problemin kısa zaman için çözümü için tüm kesimlerin kararlı duruş sergilemesine ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL PERAKENDECİLER DERNEĞİ’NDEN DESTEK

Dünya gazetesinin haberine göre, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de yaptığı değerlendirmede, dernek olarak indirim çağrısına ilk andan itibaren destek verdiklerini anımsatarak, "Bu dönemde her gün çok sayıda farklı ürün grubunda yaptığımız indirim kampanyaları sürdürüyor. Bununla beraber, mevcut kampanyalarımız haricinde dayanıklı tüketim ürünleri, temizlik ürünleri ve mutfak araç gereçleri gibi ürünlerde yıl sonuna kadar fiyat sabitleme kararı aldık" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

BİZİM MARKETLER DE DÂHİL OLDU

Diğer taraftan, 71 şehirdeki mağazaları ile Bizim Toptan da çağrıya yanıt verdi. Şirket, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; gıdadan temizliğe temel ihtiyaç ürünlerini yıl boyunca toptan satış fiyatlarıyla, müşterilerine sunduğunu ifade ederek, indirim kampanyalarının yıl sonuna kadar süreceğini paylaştı.

Az önce resmen açıklandı! Bir kereliğe mahsus IBAN numaranıza tam 1.500 TL yatacak! Hemen başvurun!

ŞOK’ta yılın indirimleri başladı! Klima 11 bin 999 TL’ye, pilates çorabı 29,95 TL’ye, dolgulu yastık 149 TL’ye düştü!

Elinde nakit parası olanlar dikkat! 100 ve 200 bin TL’nin aylık faiz kazançları peş peşe açıklandı!  


Geri Dön