30 / 07 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Hane başına 15 bin TL dağıtılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Hane başına 15 bin TL dağıtılacak!

Ülkemizde 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremle ilgili raporlar devam ediyor. Yardımların nasıl sağlanacağını devlet yetkilileri de açıklayacak. Aileler nasıl desteklenecek? İşte ayrıntılar...



DEPREMZEDELERE YARDIM!

Ülkemizde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki yıkıcı deprem 10 şehirde ağır can kaybına neden oldu. Binlerce aileye her anlamda zarar veren deprem ülkedeki herkesi sarstı. Depremin ilk gününden sonra yardımlarda bulunan duyarlı vatandaşlar desteklerine devam ediyor. Evlerini kaybeden depremzede aileler için ilk olarak çadırlar kurulmaya başlandı. Elbette depremin 10 şehirde meydana gelmesi ve binlerce evin yıkılması, yıkılmayan evlerin de hasarlı olması nedeni ile çadırlar yeterli olmamaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Hane başına 15 bin TL dağıtılacak!

Adıyaman'da açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin olduğu 10 ilde depremzedelerle buluşmaya devam etti. Depremzede ailelerine verilen desteklerden bahsetti. Çadırda kalmak istemeyen ailelere 1 yıl kira desteği vereceğini duyurdu.1 yıl içinde güncelleneceğini sözlerine ekledi.  Bu kira desteklerinden faydalanmak isteyen depremzede vatandaşlar kira desteği başvurusu konusunda araştırmalar yapmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Hane başına 15 bin TL dağıtılacak! İşte ayrıntılar...


Geri Dön