01 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı'ndan müjde! Emekliler artık borçlarınızı kapatabilirsiniz

Cumhurbaşkanı'ndan müjde! Emekliler artık borçlarınızı kapatabilirsiniz

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilere 'Ek Ödeme' ve 'Borç Kapatma' imkanı sunuldu. Emekli olan kişileri ilgilendiren bu haber müjde niteliğinde oldu. Ekonomik zorluklardan dolayı nakit anlamında sıkıntı çeken emeklilere Cumhurbaşkanı'ndan destek geldi. 



Cumhurbaşkanı’ndan emeklilerin borçlarını kapatmaya yönelik destek sunuldu. Bu destek ek ödeme ve borç kapatma kredisi kampanyasını kapsamaktadır. Artık emeklilerin ‘Ek Ödeme’ ve ‘Borç Kapatma’ destekleri kapsamında borçlarını kapatmaları ve nakdi ihtiyaçlarını gidermeleri amaçlanıyor. Sunulan bu maddi imkan doğrultusunda emeklilerin bir nebze olsun nefes almaları amaçlanıyor. Kamu bankalarından maaş alan emekliler bu destekten kolayca yararlanabilecekler. 

Cumhurbaşkanı ndan müjde! Emekliler artık borçlarınızı kapatabilirsiniz

Emeklilier için ek ödeme ve borç kapatma desteği

Cumhurbaşkanı, emekliler için yaptığı duyuruda nakit kredi alacak kişilerin işlemlerin hızlı bir şekilde sonuçlanacağını vurguladı. Emekli maaşının alındığı bankadan emekliler hemen işlemleri gerçekleştirebilecekler. Sunulan bu habere göre 3 farklı bankadan ödeme yapılabilecek. 

Emekli maaşını Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank üzerinden alan ve kredi notu uygun olan herkesin, bu bankalar aracılığıyla kredi başvurusunda bulunma imkanı bulunmaktadır. Bu kredileri almak isteyen kişiler, faiz oranları ve kredi notlarına göre, bu finansal destekten faydalanabilecekler. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön