03 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emeklilere zam müjdesi! Resmen tarih verdi! Memurlardaki gibi olacak...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emeklilere zam müjdesi! Resmen tarih verdi! Memurlardaki gibi olacak...

Emeklilerin dört gözle beklediği maaş zammıyla ilgili açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, memur maaşlarında olduğu gibi emeklilerin de maaşlarında değerlendirmeler yapılacağını söyledi.



Emekli maaş zammıyla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. En düşük emekli maaşının 10 bin lira olması emekliler tarafından az bulunurken, konuyla ilgili yeni haber geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaş zammı için tarih vererek önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz dan emeklilere zam müjdesi! Resmen tarih verdi! Memurlardaki gibi olacak...

EMEKLİ MAAŞLARI MEMURLARDAKİ GİBİ DEĞERLENDİRİLECEK...

Emekliler, maaşları için düzenleme bekliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a 'Emeklilerle ilgili nasıl bir düzenleme ve çalışma yapılabilir?'' sorusu üzerine Yılmaz'dan beklenen açıklama geldi.

Emeklilere 6 ay için bir artış yapıldığını hatırlatan Yılmaz, ''Bu yüzde 50'ye varan artış 6 ay için geçerli, 6 aylık süre için yapılmıştı. 6 ay sonrası memurlarda olduğu gibi emeklilerimiz için de bu değerlendirmeler yapılacaktır.'' dedi.

Emekli maaşları için gerekli ayarlamaların mutlaka ele alınacağını altını çizen Yılmaz ''Bir taraftan da Çalışma Bakanlığımızın emeklilerle ilgili yaptığı, gündelik hayata dokunan birtakım çalışmalar, hazırlıklar var. Onlar da tamamlandığında Çalışma Bakanlığımız bunları toplumla paylaşacaktır"  dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz dan emeklilere zam müjdesi! Resmen tarih verdi! Memurlardaki gibi olacak...

FAHİŞ FİYATLARLA MÜCADELE!

Fahiş fiyatlarla ilgili vatandaşlar boykota gitmeye hazırlanırken, Cevdet Yılmaz şu ifadeleri kullandı:"Bu konularda Ticaret Bakanlığımızın, Meclis grubumuzun yürüttüğü çalışmalar var. Önümüzdeki günlerde daha yoğun bir şekilde bu yapılan hazırlıklar değerlendirilerek belli adımlar atılacak.

Deprem bölgesi için bir çalışma yapmıştık biliyorsunuz. Orada 10 kat cezaları arttırmıştık deprem bölgesi için. Şimdi yeni yapılan çalışmalarda da işin özü yaptırımları daha güçlü hale getirmek. Şu yaptırım olur, bu yaptırım olur.

Şimdi bitmeden çalışma bir şey söylemeyeyim ama işin özü dediğiniz gibi yaptırımları arttırma, daha fazla caydırıcı hale getirme ve vatandaşımızın bu şikayetini böylece daha fazla karşılama. Hazırlıklarımızı yakın bir gelecekte, tam şekillendiğinde içeriği kamuoyumuzla paylaşılmış olacak." dedi.

Emeklilere ek ödeme müjdesi! Kesin bu kadar yatacak! Denizbank promosyon kaç TL? İşte Denizbank emekli promosyon 2024!

Emekli ve asgari ücretlilere neden Temmuz zammı yok! İşte nedeni

Geri Dön